Pesto sousu ilə çörək

Çörək 122 Son yeniləmə: Jul 05, 2020 Yaradilib: Jul 05, 2020
Pesto sousu ilə çörək
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Dərin ləyənə unu ələyin. Suyun qalanını və mayalı suyu əlavə edib qarışdırın. Duz, bitki yağı əlavə edib yumşaq xəmir hazırlayın. Kombaynda, yaxud mikserdə də çala bilərsiniz. Xəmir ələ yapışmamalıdır.
  2. Kündə tutun. Ləyənə qoyun, üzərini salfetlə örtün. İsti yerdə 40-60 dəqiqə saxlayın. Bu müddətdə həcmi iki dəfə artmalıdır.
  3. Masanın üstünə un səpin. Kündəni üstünə qoyun. Əlinizlə bir azca üstündən basın. 45x30 sm ölçüdə yayın. Üstünə pesto sousu çəkin.Xəmiri uzun tərəfindən başlamaqla rulet kimi bükün. Qıraqlarını yaxşıca bərkidin ki, bişəndə yağı axmasın.Sonra onu ilgək kimi bükün (yumşaq). Çevirin (bitişən hissələri altda qalsın).Üstünə salfet çəkin. Təxminən 40 dəqiqə saxlayın.
  4. Sobanı 200 dərəcəyədək qızdırın. Sini sobanın içində olsun. Kündəni qaynar siniyə qoyun, sinini isə sobanın ən aşağı gözünə. Təxminən 30 dəqiqə bişirin.Çörəyi dəmir şəbəkənin üstündə azca soyudun. Çörək bıçağıyla doğrayıb, isti-isti süfrəyə verin.

Pesto sousu ilə çörək



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Dərin ləyənə unu ələyin. Suyun qalanını və mayalı suyu əlavə edib qarışdırın. Duz, bitki yağı əlavə edib yumşaq xəmir hazırlayın. Kombaynda, yaxud mikserdə də çala bilərsiniz. Xəmir ələ yapışmamalıdır.
  2. Kündə tutun. Ləyənə qoyun, üzərini salfetlə örtün. İsti yerdə 40-60 dəqiqə saxlayın. Bu müddətdə həcmi iki dəfə artmalıdır.
  3. Masanın üstünə un səpin. Kündəni üstünə qoyun. Əlinizlə bir azca üstündən basın. 45x30 sm ölçüdə yayın. Üstünə pesto sousu çəkin.Xəmiri uzun tərəfindən başlamaqla rulet kimi bükün. Qıraqlarını yaxşıca bərkidin ki, bişəndə yağı axmasın.Sonra onu ilgək kimi bükün (yumşaq). Çevirin (bitişən hissələri altda qalsın).Üstünə salfet çəkin. Təxminən 40 dəqiqə saxlayın.
  4. Sobanı 200 dərəcəyədək qızdırın. Sini sobanın içində olsun. Kündəni qaynar siniyə qoyun, sinini isə sobanın ən aşağı gözünə. Təxminən 30 dəqiqə bişirin.Çörəyi dəmir şəbəkənin üstündə azca soyudun. Çörək bıçağıyla doğrayıb, isti-isti süfrəyə verin.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.