Pip Dolması Azerbaycan

Pip Dolması Azerbaycan

Mal əti 221 Son yeniləmə: Oct 17, 2021 Yaradilib: Oct 17, 2021
Pip Dolması Azerbaycan
  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 200
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İçliyi hazırlamaq üçün əti ətçəkən maşından keçirin. Quyruğu və soğanı da çəkib qiyməyə əlavə edin. Qiyməyə xırda doğranmış göyərti, duz və istiot əlavə edib qarışdırın.
  2. Təzə pip yarpaqlarını qaynar suda pörtlədin və ya duza qoyulmuş yarpaqları yarımhazır vəziyyətə gələnədək suda bişirin. Pip yarpaqlarına içlikdən qoyub bükün.
  3. Bu qaydayla yarpaq və içlik bitənədək dolmaları büküb qazana yığın. Dolmanın üzərinə su töküb bişirin. Zövqə görə üzərinə doğranmış kərə yağı düzüb bişirin. Bişən dolmanı süfrəyə qatıqla birlikdə verə bilərsiniz

Pip Dolması Azerbaycan



  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 200
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İçliyi hazırlamaq üçün əti ətçəkən maşından keçirin. Quyruğu və soğanı da çəkib qiyməyə əlavə edin. Qiyməyə xırda doğranmış göyərti, duz və istiot əlavə edib qarışdırın.
  2. Təzə pip yarpaqlarını qaynar suda pörtlədin və ya duza qoyulmuş yarpaqları yarımhazır vəziyyətə gələnədək suda bişirin. Pip yarpaqlarına içlikdən qoyub bükün.
  3. Bu qaydayla yarpaq və içlik bitənədək dolmaları büküb qazana yığın. Dolmanın üzərinə su töküb bişirin. Zövqə görə üzərinə doğranmış kərə yağı düzüb bişirin. Bişən dolmanı süfrəyə qatıqla birlikdə verə bilərsiniz

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.