Piti resepti

Mal əti 360 Son yeniləmə: Oct 07, 2019 Yaradilib: Oct 07, 2019
Piti resepti
  • Serves: 10 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1
  • Kalori: 78
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Duz, istiot, üyüdülməmiş qara istiot - zövqə görə
  2. Noxudu 10 saat əvvəldən suda islatmaq lazımdır. 10 saat sonra suyunu süzüb, noxudu yuyuruq. Əti çox da böyük olmayan dilimlərə bölürük, soğanı aypara şəklində, heyvanı kub şəklində doğrayırıq. Sobanı 190C-də qızdırırıq.
  3. Kasalara soğan, ət, heyva və noxudu qoyuruq. Şorba alınması üçün kasanı yarıya qədər doldururuq. Hər bir kasaya 1 stəkan qaynar su töküb, qapaqla örtür və 30 dəqiqəlik sobaya qoyuruq.
  4. 30 dəqiqə sonra kasaları sobadan çıxarırıq, iri dilim doğranmış kartofları və kub doğranmış pomidorları əlavə edirik. Zövqə görə duz, istiot vururuq. 40 dəqiqə daha bişiririk.
  5. Şorba kasalarını sobadan çıxarır, doğranmış nanə və qara istiot əlavə edirik. Qapağı 3 dəqiqə bağlı saxlayırıq. Şorbanı süfrəyə lavaşla veririk.

Piti resepti



  • Serves: 10 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1
  • Kalori: 78
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Duz, istiot, üyüdülməmiş qara istiot - zövqə görə
  2. Noxudu 10 saat əvvəldən suda islatmaq lazımdır. 10 saat sonra suyunu süzüb, noxudu yuyuruq. Əti çox da böyük olmayan dilimlərə bölürük, soğanı aypara şəklində, heyvanı kub şəklində doğrayırıq. Sobanı 190C-də qızdırırıq.
  3. Kasalara soğan, ət, heyva və noxudu qoyuruq. Şorba alınması üçün kasanı yarıya qədər doldururuq. Hər bir kasaya 1 stəkan qaynar su töküb, qapaqla örtür və 30 dəqiqəlik sobaya qoyuruq.
  4. 30 dəqiqə sonra kasaları sobadan çıxarırıq, iri dilim doğranmış kartofları və kub doğranmış pomidorları əlavə edirik. Zövqə görə duz, istiot vururuq. 40 dəqiqə daha bişiririk.
  5. Şorba kasalarını sobadan çıxarır, doğranmış nanə və qara istiot əlavə edirik. Qapağı 3 dəqiqə bağlı saxlayırıq. Şorbanı süfrəyə lavaşla veririk.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Ayten ayten20@gmail.com Ayten

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.