- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 5-7 dəqiqə
- Kalori: 100
- Çətinlik:
Asand
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
Pizza bruno
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 5-7 dəqiqə
- Kalori: 100
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- İlıq suyun içərisində bal və mayanı bir kasada əridin.
- Başqa bir kasada un və duzu yaxşıca bir – birinə qarışdırın.
- Maya qarışığına zeytun yağı əlavə edin.Quru mətbəx dəzgahının üzərinə un – duz qarışığını töküb ortasını açın.
- Un duz qarışığının ortasına maya qarışığını töküb xəmir hazırlayın.
- Xəmirin üzərini nəmli bir bezlə örtün. Xəmiri 2 saat qaranlıq bir yerdə dincəlməyə qoyun.
- 2 saat sonra dincəlmiş xəmiri yenidən yoğurun.Daha sonra xəmiri hazırlamaq istədiyiniz pizzanın ölçüsünə görə kündələrə bölün. Kündələri kürə halına gətirin.Xəmirləri açın.Açdığınız xəmirin üzərinə pomidor susunu yayın.
- Pendiri yayın və 4 dəqiqə fırınınızın ən yüksək dərəcəsində əridin.Pendiri əritdikdən sonra qalan xammalları əlavə edin və italyan pizza təkrar duxovkaya yerləşdirin
Reseplər
Rəy bildir