Portağallı muss

Portağallı muss

Desert 159 Son yeniləmə: Nov 04, 2020 Yaradilib: Jan 13, 2020
Portağallı muss
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Jelatinin üzərinə 200 ml soyuq qaynanmış su tökün. Jelatinin qablaşdırması üzərində göstərildiyi müddət ərzində saxlayın.
  2. Portağalın şirəsini sıxın, qabıqlarını qalın doğrayın.
  3. Qabıqların üzərinə 1 l su tökün, odun üzərinə qoyun, qaynamağa başlayandan sonra 10 dəqiqə qaynadın, süzün, soyudun (ilıq olmalıdır).
  4. Qabıqların suyuna şəkər tozu və şişmiş jelatin əlavə edin, odun üzərinə qoyun, qaynara düşənə qədər qızdırın (qaynatmayın!).
  5. Portağal şirəsini əlavə edin, oddan götürün, muss və ya dondurma üçün qablara tökün, 5-6 saat soyuducuda saxlayın

Portağallı muss



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Jelatinin üzərinə 200 ml soyuq qaynanmış su tökün. Jelatinin qablaşdırması üzərində göstərildiyi müddət ərzində saxlayın.
  2. Portağalın şirəsini sıxın, qabıqlarını qalın doğrayın.
  3. Qabıqların üzərinə 1 l su tökün, odun üzərinə qoyun, qaynamağa başlayandan sonra 10 dəqiqə qaynadın, süzün, soyudun (ilıq olmalıdır).
  4. Qabıqların suyuna şəkər tozu və şişmiş jelatin əlavə edin, odun üzərinə qoyun, qaynara düşənə qədər qızdırın (qaynatmayın!).
  5. Portağal şirəsini əlavə edin, oddan götürün, muss və ya dondurma üçün qablara tökün, 5-6 saat soyuducuda saxlayın

Reseplər

Rəy bildir

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.