Puff Pastry Recipe

Puff Pastry Recipe

Çörək 159 Son yeniləmə: Dec 05, 2020 Yaradilib: Dec 05, 2020
Puff Pastry Recipe
  • Serves: 10 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Küncütü bir tavaya qoyun və rəngi açıq qəhvəyi olana qədər silkələdikdən sonra kiçik bir odda qovurun, sonra sərinləmək üçün sobadan götürün.
  2. Feta pendirini sürtün və ya əzin. Bir qarışdırıcı qaba qoyduqdan sonra incə doğranmış cəfəri ilə qarışdırın.
  3. Şişli xəmir yarpaqlarını yarıya bölün, 2 kvadrat alın. Cəmi 10 kvadrat puff pasta əldə edin. Otaq temperaturuna çatdıqdan sonra rulonla incəldin.
  4. Hazırladığınız harçları xəmir xəmirinə bərabər paylayın.
  5. Hər tərəfdən ortada şişmiş xəmir toplayın və ravioli şəklində bağlayın. Sonra bütün kənarları və açıq hissələri birləşdirin. Yemək bişirərkən açılmaması üçün onu yaxşı bağladığınızdan əmin olun.
  6. Birləşdirdiyiniz hissəni yuvarlaq bir forma verin.
  7. Bir qabda bəkməz və suyu qarışdırın. Hər şişirdilmiş xəmiri bəkməz suya batırın və sonra qovrulmuş susam.
  8. Yumru xəmirləri yağlı kağız ilə bir bişirmə qabına qoyun. 15 dəqiqə əvvəlcədən qızdırılmış 180 dərəcəlik bir sobada alt rəfə qoyun, sonra üst hissədə 10-12 dəqiqə bişirin.

Puff Pastry Recipe



  • Serves: 10 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
  • Kalori: -
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Küncütü bir tavaya qoyun və rəngi açıq qəhvəyi olana qədər silkələdikdən sonra kiçik bir odda qovurun, sonra sərinləmək üçün sobadan götürün.
  2. Feta pendirini sürtün və ya əzin. Bir qarışdırıcı qaba qoyduqdan sonra incə doğranmış cəfəri ilə qarışdırın.
  3. Şişli xəmir yarpaqlarını yarıya bölün, 2 kvadrat alın. Cəmi 10 kvadrat puff pasta əldə edin. Otaq temperaturuna çatdıqdan sonra rulonla incəldin.
  4. Hazırladığınız harçları xəmir xəmirinə bərabər paylayın.
  5. Hər tərəfdən ortada şişmiş xəmir toplayın və ravioli şəklində bağlayın. Sonra bütün kənarları və açıq hissələri birləşdirin. Yemək bişirərkən açılmaması üçün onu yaxşı bağladığınızdan əmin olun.
  6. Birləşdirdiyiniz hissəni yuvarlaq bir forma verin.
  7. Bir qabda bəkməz və suyu qarışdırın. Hər şişirdilmiş xəmiri bəkməz suya batırın və sonra qovrulmuş susam.
  8. Yumru xəmirləri yağlı kağız ilə bir bişirmə qabına qoyun. 15 dəqiqə əvvəlcədən qızdırılmış 180 dərəcəlik bir sobada alt rəfə qoyun, sonra üst hissədə 10-12 dəqiqə bişirin.

Reseplər

Rəy bildir

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.