- Serves: 10 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
- Kalori: -
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Küncütü bir tavaya qoyun və rəngi açıq qəhvəyi olana qədər silkələdikdən sonra kiçik bir odda qovurun, sonra sərinləmək üçün sobadan götürün.
- Feta pendirini sürtün və ya əzin. Bir qarışdırıcı qaba qoyduqdan sonra incə doğranmış cəfəri ilə qarışdırın.
- Şişli xəmir yarpaqlarını yarıya bölün, 2 kvadrat alın. Cəmi 10 kvadrat puff pasta əldə edin. Otaq temperaturuna çatdıqdan sonra rulonla incəldin.
- Hazırladığınız harçları xəmir xəmirinə bərabər paylayın.
- Hər tərəfdən ortada şişmiş xəmir toplayın və ravioli şəklində bağlayın. Sonra bütün kənarları və açıq hissələri birləşdirin. Yemək bişirərkən açılmaması üçün onu yaxşı bağladığınızdan əmin olun.
- Birləşdirdiyiniz hissəni yuvarlaq bir forma verin.
- Bir qabda bəkməz və suyu qarışdırın. Hər şişirdilmiş xəmiri bəkməz suya batırın və sonra qovrulmuş susam.
- Yumru xəmirləri yağlı kağız ilə bir bişirmə qabına qoyun. 15 dəqiqə əvvəlcədən qızdırılmış 180 dərəcəlik bir sobada alt rəfə qoyun, sonra üst hissədə 10-12 dəqiqə bişirin.
Puff Pastry Recipe
- Serves: 10 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
- Kalori: -
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Küncütü bir tavaya qoyun və rəngi açıq qəhvəyi olana qədər silkələdikdən sonra kiçik bir odda qovurun, sonra sərinləmək üçün sobadan götürün.
- Feta pendirini sürtün və ya əzin. Bir qarışdırıcı qaba qoyduqdan sonra incə doğranmış cəfəri ilə qarışdırın.
- Şişli xəmir yarpaqlarını yarıya bölün, 2 kvadrat alın. Cəmi 10 kvadrat puff pasta əldə edin. Otaq temperaturuna çatdıqdan sonra rulonla incəldin.
- Hazırladığınız harçları xəmir xəmirinə bərabər paylayın.
- Hər tərəfdən ortada şişmiş xəmir toplayın və ravioli şəklində bağlayın. Sonra bütün kənarları və açıq hissələri birləşdirin. Yemək bişirərkən açılmaması üçün onu yaxşı bağladığınızdan əmin olun.
- Birləşdirdiyiniz hissəni yuvarlaq bir forma verin.
- Bir qabda bəkməz və suyu qarışdırın. Hər şişirdilmiş xəmiri bəkməz suya batırın və sonra qovrulmuş susam.
- Yumru xəmirləri yağlı kağız ilə bir bişirmə qabına qoyun. 15 dəqiqə əvvəlcədən qızdırılmış 180 dərəcəlik bir sobada alt rəfə qoyun, sonra üst hissədə 10-12 dəqiqə bişirin.
Reseplər
Rəy bildir