Qabırğa Dolması

Mal əti 12 Son yeniləmə: Jan 05, 2020 Yaradilib: Jan 05, 2020
Qabırğa Dolması
  • Serves: 7 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1 saat
  • Kalori: 65
  • Çətinlik: Çətin
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Düyünü duzlu suda 10-15 dəqiqə isladın.
  2. Qabırğanın üzərini cib kimi kəsin. 1 soğanı xırda doğrayın.
  3. Düyünü, antep fıstığını (yaxud qovrulmuş badam, dolma (şam) fıstığı), istiot, bəyaz istiot, doğranmış cəfəri, xırda doğranmış quzu ətini, azca duz, darçın əlavə edib qarışdırın. Quzu qabırğasının içinə doldurun.
  4. Ağzını tikin. İri qazana qoyun. Üstünə su tökün. Yanına bir iri bütöv (qabığı təmizlənmiş) soğan qoyun.
  5. Qazanın qapağını örtün.Kip olsun deyə un, su və duzdan xəmir yoğurun, qapağın qırağı ilə qazanın ağzına xəmiri yapışdıraraq bərkidin 2 saat vam odda bişdikdən sonra siniyə qoyun.
  6. Üzərinə kərə yağı, qatıq, istəsəniz, azca tomat pastasının qarışığından olan sous çəkin. Rozmarin səpin. Sobada üstü qızaranadək bişirin. Nuş olsun!
  7. Hakkında:Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.

Qabırğa Dolması



  • Serves: 7 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1 saat
  • Kalori: 65
  • Çətinlik: Çətin

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Düyünü duzlu suda 10-15 dəqiqə isladın.
  2. Qabırğanın üzərini cib kimi kəsin. 1 soğanı xırda doğrayın.
  3. Düyünü, antep fıstığını (yaxud qovrulmuş badam, dolma (şam) fıstığı), istiot, bəyaz istiot, doğranmış cəfəri, xırda doğranmış quzu ətini, azca duz, darçın əlavə edib qarışdırın. Quzu qabırğasının içinə doldurun.
  4. Ağzını tikin. İri qazana qoyun. Üstünə su tökün. Yanına bir iri bütöv (qabığı təmizlənmiş) soğan qoyun.
  5. Qazanın qapağını örtün.Kip olsun deyə un, su və duzdan xəmir yoğurun, qapağın qırağı ilə qazanın ağzına xəmiri yapışdıraraq bərkidin 2 saat vam odda bişdikdən sonra siniyə qoyun.
  6. Üzərinə kərə yağı, qatıq, istəsəniz, azca tomat pastasının qarışığından olan sous çəkin. Rozmarin səpin. Sobada üstü qızaranadək bişirin. Nuş olsun!
  7. Hakkında:Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.