- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
- Kalori: 34
- Çətinlik:
Asand
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Kərə yağı zeytun yağında əridilir. Qızandan sonra xırda doğranmış acılı bibər əlavə edilərək 30 saniyədən sonra tavadan götürülür. Ardınca otlar (doğranmamış) və xırda doğranmış sarımsaq əlavə edilir. Onların üzərinə krevetkalar düzülür və limon şirəsi səpilir. Təqribən 3 dəqiqə qızardılır, duz və istiot əlavə edilir.
- Çevirilir, üzərinə cəfəri səpilir və 2 dəqiqə qızarandan sonra tavanın altı söndürülür. Krevetkalar hazırdır! Əsas odur ki odda çox qalmasınlar, yoxsa rezin kimi olarlar.
- Süfrəyə verərkən yanında düyü və yarı laym (limon) verilir, üzərinə göyərti səpilir
Qaymaqlı sousda krevetka
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
- Kalori: 34
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Kərə yağı zeytun yağında əridilir. Qızandan sonra xırda doğranmış acılı bibər əlavə edilərək 30 saniyədən sonra tavadan götürülür. Ardınca otlar (doğranmamış) və xırda doğranmış sarımsaq əlavə edilir. Onların üzərinə krevetkalar düzülür və limon şirəsi səpilir. Təqribən 3 dəqiqə qızardılır, duz və istiot əlavə edilir.
- Çevirilir, üzərinə cəfəri səpilir və 2 dəqiqə qızarandan sonra tavanın altı söndürülür. Krevetkalar hazırdır! Əsas odur ki odda çox qalmasınlar, yoxsa rezin kimi olarlar.
- Süfrəyə verərkən yanında düyü və yarı laym (limon) verilir, üzərinə göyərti səpilir
Reseplər
Rəy bildir