Qiyməli kartof dolması resepti

Mal əti 95 Son yeniləmə: Feb 17, 2020 Yaradilib: Feb 17, 2020
Qiyməli kartof dolması resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Sos üçün pomidorları rəndələyin.
  2. Zeytun yağını qızdırıb pomidorları qovurun.
  3. Doğranmış reyhanı da əlavə edin.
  4. 1 stəkan isti su əlavə edin.
  5. Qazanın qapağını örtərək pomidorların suyu yarıya qalana qədər bişirın.
  6. Ocaqdan alın.
  7. Duzu, sirkəni və ədviyyatları əlavə edib dadlandırın.
  8. Kartofların qabığını soyub buxarda bişirin.
  9. Qiməli qarışıq üçün soğanı soyub doğrayın və qiymə ilə birlikdə bir neçə dəqiqə qovurun.
  10. Küp halında doğranmış kökü, bibəri və pomidoru əlavə edin.
  11. Orta atəşdə suyunu azca çəkənə qədər qovurun.
  12. Ən sonda isə incə doğranmış kereviz saplağını və duzunu əlavə edin.
  13. Qazanın qapağını örtün.
  14. Orta atəşdə suyunu çəkənə qədər bişirin.
  15. Ocaqdan alın.
  16. Kartof bişincə eninə ikiyə kəsin.
  17. Içərisini azca oyaraq istiyə davamlı qaba yığın.
  18. Içərisinə qiymə qarışığını doldurun.
  19. Acı bibərləri üzərinə düzün.
  20. Sosu qaba əlavə edin.
  21. 180 dərəcəyə qədər qızdırılmış fırında 15 dəqiqə bişirin.
  22. Fırından alıb yeməyi isti halda servis edin

Qiyməli kartof dolması resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Sos üçün pomidorları rəndələyin.
  2. Zeytun yağını qızdırıb pomidorları qovurun.
  3. Doğranmış reyhanı da əlavə edin.
  4. 1 stəkan isti su əlavə edin.
  5. Qazanın qapağını örtərək pomidorların suyu yarıya qalana qədər bişirın.
  6. Ocaqdan alın.
  7. Duzu, sirkəni və ədviyyatları əlavə edib dadlandırın.
  8. Kartofların qabığını soyub buxarda bişirin.
  9. Qiməli qarışıq üçün soğanı soyub doğrayın və qiymə ilə birlikdə bir neçə dəqiqə qovurun.
  10. Küp halında doğranmış kökü, bibəri və pomidoru əlavə edin.
  11. Orta atəşdə suyunu azca çəkənə qədər qovurun.
  12. Ən sonda isə incə doğranmış kereviz saplağını və duzunu əlavə edin.
  13. Qazanın qapağını örtün.
  14. Orta atəşdə suyunu çəkənə qədər bişirin.
  15. Ocaqdan alın.
  16. Kartof bişincə eninə ikiyə kəsin.
  17. Içərisini azca oyaraq istiyə davamlı qaba yığın.
  18. Içərisinə qiymə qarışığını doldurun.
  19. Acı bibərləri üzərinə düzün.
  20. Sosu qaba əlavə edin.
  21. 180 dərəcəyə qədər qızdırılmış fırında 15 dəqiqə bişirin.
  22. Fırından alıb yeməyi isti halda servis edin

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.