- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 2 saat
- Kalori: 76
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- İstiotu həvəngdəstədə əzin, sarımsaq əlavə edin, yenə əzin.
- Bitki yağı, kəklikotu, mərzə otunu qarışdırın, istiotla sarımsağı, duz əlavə edin, yenə qarışdırın.
- Alınmış kütləni ətin hər tərəfinə çəkin.
- Əti folqaya yaxşı bükün, formaya qoyun.
- Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, əti 2-2,5 saat ərzində bişirin.
- Əti folqada soyudun, tikələrə doğrayın
qoyun eti sobada
- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 2 saat
- Kalori: 76
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- İstiotu həvəngdəstədə əzin, sarımsaq əlavə edin, yenə əzin.
- Bitki yağı, kəklikotu, mərzə otunu qarışdırın, istiotla sarımsağı, duz əlavə edin, yenə qarışdırın.
- Alınmış kütləni ətin hər tərəfinə çəkin.
- Əti folqaya yaxşı bükün, formaya qoyun.
- Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, əti 2-2,5 saat ərzində bişirin.
- Əti folqada soyudun, tikələrə doğrayın
Reseplər
Rəy bildir