Saç içi resepti

Saç içi resepti

Azerbaycan 263 Son yeniləmə: May 28, 2021 Yaradilib: May 28, 2021
Saç içi resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 150
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Sac yastı, qalxanabənzər universal çuqun qabdır. Qabarıq üzündə nazik çörək – lavaş bişirilir, digər
  2. üzündə isə əti və içalatı qovururlar. “Sac içi” sacın içində hazırlanmış yeməkdir. Qoyun əti yuyulmalı,
  3. qurulanmalı, nazik pərdəsi təmizlənməli və kiçik tikələrə doğranmalıdır. Soğan təmizlənməli, yarımhalqa
  4. halında doğranmalıdır.
  5. Dərin tavada və ya qazanda quyruq yağı əridilməli, ət qoyulmalı, nazik qabıq əmələ gələnədək
  6. təxminən 5-7 dəqiqə güclü odda qızardılmalıdır. Alov azaldılmalı. soğan əlavə edilməli, duzlanmalı və
  7. istiot vurulmalıdır və hazır olanadək yenə də 20 dəqiqə qızardılmalıdır, sonra isə nar dənələri əlavə
  8. edilməlidir.
  9. Kartof və badımcanlar təmizlənməli, iri doğranmalıdır. Bibərlər yuyulmalı, toxumu və aralıqlar
  10. təmizlənməli, 8 hissəyə bölünməlidir. Pomidorlar yuyulmalı və dairəvi şəkildə doğranmalıdır.
  11. Qalan piy ayrıca tavada qızdırılmalı, hazır olanadək ayrı-ayrılıqda kartof, badımcanlar, bibər və
  12. pomidorlar qızardılmalıdır. Süfrəyə verilərkən ət sacın ortasına, tərəvəzlər kənarlarına düzülməli, lavaş 4
  13. yerə bölünməli və sacın üzərinə qoyulmalıdır

Saç içi resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 150
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Sac yastı, qalxanabənzər universal çuqun qabdır. Qabarıq üzündə nazik çörək – lavaş bişirilir, digər
  2. üzündə isə əti və içalatı qovururlar. “Sac içi” sacın içində hazırlanmış yeməkdir. Qoyun əti yuyulmalı,
  3. qurulanmalı, nazik pərdəsi təmizlənməli və kiçik tikələrə doğranmalıdır. Soğan təmizlənməli, yarımhalqa
  4. halında doğranmalıdır.
  5. Dərin tavada və ya qazanda quyruq yağı əridilməli, ət qoyulmalı, nazik qabıq əmələ gələnədək
  6. təxminən 5-7 dəqiqə güclü odda qızardılmalıdır. Alov azaldılmalı. soğan əlavə edilməli, duzlanmalı və
  7. istiot vurulmalıdır və hazır olanadək yenə də 20 dəqiqə qızardılmalıdır, sonra isə nar dənələri əlavə
  8. edilməlidir.
  9. Kartof və badımcanlar təmizlənməli, iri doğranmalıdır. Bibərlər yuyulmalı, toxumu və aralıqlar
  10. təmizlənməli, 8 hissəyə bölünməlidir. Pomidorlar yuyulmalı və dairəvi şəkildə doğranmalıdır.
  11. Qalan piy ayrıca tavada qızdırılmalı, hazır olanadək ayrı-ayrılıqda kartof, badımcanlar, bibər və
  12. pomidorlar qızardılmalıdır. Süfrəyə verilərkən ət sacın ortasına, tərəvəzlər kənarlarına düzülməli, lavaş 4
  13. yerə bölünməli və sacın üzərinə qoyulmalıdır

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.