şalğam suyu hazırlanmasi

şalğam suyu hazırlanmasi

İçkilər 133 Son yeniləmə: Jan 29, 2021 Yaradilib: Jan 29, 2021
şalğam suyu hazırlanmasi
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Asand
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Kökün qabıqlarını incəcik soyun, uzununa əvvəl ikiyə sonra 4-ə bölün.
  2. 5 kq- lıq bidona yerləşdirin.
  3. Çuğundurun qabıqlarını soyun, iri- iri doğrayın və onu da bidona atın.
  4. Şalğamın qabıqlarını soyub doğrayın.
  5. Təmiz bir cunanın içinə, çörək, maya, şəkər və yarmanı qoyub cunanın möhkəmcə bağlayıb bidonun içinə qoyun.
  6. Noxudlarıda bidonun içinə atın.
  7. Üzərinə duz atın və bidonu ağzına qədər su doldurun.
  8. Ağzına təmiz bir paket qoyaraq , qapağı möhkəmcə bağlayın.
  9. Günəş görməyən bir yerdə 20-25 gün saxlayın.
  10. Hava çox soyuqdursa bu müddət uzana da bilər.
  11. Bu müddətdən sonra şalgam suyunun ağzını açıb bidonu içindən tənzifi çıxardın.
  12. Şalğam suyunu sonra soyuducuda saxlayın

şalğam suyu hazırlanmasi



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 100
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Kökün qabıqlarını incəcik soyun, uzununa əvvəl ikiyə sonra 4-ə bölün.
  2. 5 kq- lıq bidona yerləşdirin.
  3. Çuğundurun qabıqlarını soyun, iri- iri doğrayın və onu da bidona atın.
  4. Şalğamın qabıqlarını soyub doğrayın.
  5. Təmiz bir cunanın içinə, çörək, maya, şəkər və yarmanı qoyub cunanın möhkəmcə bağlayıb bidonun içinə qoyun.
  6. Noxudlarıda bidonun içinə atın.
  7. Üzərinə duz atın və bidonu ağzına qədər su doldurun.
  8. Ağzına təmiz bir paket qoyaraq , qapağı möhkəmcə bağlayın.
  9. Günəş görməyən bir yerdə 20-25 gün saxlayın.
  10. Hava çox soyuqdursa bu müddət uzana da bilər.
  11. Bu müddətdən sonra şalgam suyunun ağzını açıb bidonu içindən tənzifi çıxardın.
  12. Şalğam suyunu sonra soyuducuda saxlayın

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun [email protected] Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.