- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 100
- Çətinlik:
Asand
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Kökün qabıqlarını incəcik soyun, uzununa əvvəl ikiyə sonra 4-ə bölün.
- 5 kq- lıq bidona yerləşdirin.
- Çuğundurun qabıqlarını soyun, iri- iri doğrayın və onu da bidona atın.
- Şalğamın qabıqlarını soyub doğrayın.
- Təmiz bir cunanın içinə, çörək, maya, şəkər və yarmanı qoyub cunanın möhkəmcə bağlayıb bidonun içinə qoyun.
- Noxudlarıda bidonun içinə atın.
- Üzərinə duz atın və bidonu ağzına qədər su doldurun.
- Ağzına təmiz bir paket qoyaraq , qapağı möhkəmcə bağlayın.
- Günəş görməyən bir yerdə 20-25 gün saxlayın.
- Hava çox soyuqdursa bu müddət uzana da bilər.
- Bu müddətdən sonra şalgam suyunun ağzını açıb bidonu içindən tənzifi çıxardın.
- Şalğam suyunu sonra soyuducuda saxlayın
şalğam suyu hazırlanmasi
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 100
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Kökün qabıqlarını incəcik soyun, uzununa əvvəl ikiyə sonra 4-ə bölün.
- 5 kq- lıq bidona yerləşdirin.
- Çuğundurun qabıqlarını soyun, iri- iri doğrayın və onu da bidona atın.
- Şalğamın qabıqlarını soyub doğrayın.
- Təmiz bir cunanın içinə, çörək, maya, şəkər və yarmanı qoyub cunanın möhkəmcə bağlayıb bidonun içinə qoyun.
- Noxudlarıda bidonun içinə atın.
- Üzərinə duz atın və bidonu ağzına qədər su doldurun.
- Ağzına təmiz bir paket qoyaraq , qapağı möhkəmcə bağlayın.
- Günəş görməyən bir yerdə 20-25 gün saxlayın.
- Hava çox soyuqdursa bu müddət uzana da bilər.
- Bu müddətdən sonra şalgam suyunun ağzını açıb bidonu içindən tənzifi çıxardın.
- Şalğam suyunu sonra soyuducuda saxlayın
Reseplər
Rəy bildir