Sarımsaqlı baqet

Çörək 95 Son yeniləmə: Aug 21, 2020 Yaradilib: Aug 21, 2020
Sarımsaqlı baqet
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: 15-20 dəqiq
  • Kalori: 260
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Kərə yağı sürtün, xırdalanmış sarımsaq, zeytun və duz əlavə edin - həmcins kütləyə çevirin.
  2. Cəfəri əlavə edin və yenidən qarışdırın.Baqetləri iki hissəyə bölün və hər bir hissəsində 2-3 sm dərinliyi olan kəsiklər qoyun. Sarımsaq məcununu baqetlərin üzərinə sürtün və kəsiklərə sürtün.
  3. Baqetin hər bir hissəsini folqaya bükün və 180С qızdırılmış sobaya 10-12 dəqiqəliyinə göndərin.Baqetləri sobadan çıxarın, folqanı açın və çörəyin üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir tökün. Baqetlərin qızarması üçün daha 5 dəqiqə bişirin.Gözəl qızardılmış baqetləri kiçik parçalara doğrayın. Süfrəyə isti şəkildə verin

Sarımsaqlı baqet



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1 saat
  • Bişmə vaxti: 15-20 dəqiq
  • Kalori: 260
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Kərə yağı sürtün, xırdalanmış sarımsaq, zeytun və duz əlavə edin - həmcins kütləyə çevirin.
  2. Cəfəri əlavə edin və yenidən qarışdırın.Baqetləri iki hissəyə bölün və hər bir hissəsində 2-3 sm dərinliyi olan kəsiklər qoyun. Sarımsaq məcununu baqetlərin üzərinə sürtün və kəsiklərə sürtün.
  3. Baqetin hər bir hissəsini folqaya bükün və 180С qızdırılmış sobaya 10-12 dəqiqəliyinə göndərin.Baqetləri sobadan çıxarın, folqanı açın və çörəyin üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir tökün. Baqetlərin qızarması üçün daha 5 dəqiqə bişirin.Gözəl qızardılmış baqetləri kiçik parçalara doğrayın. Süfrəyə isti şəkildə verin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.