- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1 saat
- Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
- Kalori: 210
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Biskviti hazırlamaq üçün ilk öncə yulaf yarmasını üyüdün və fındıqları qovurun .
- Fındıqları üyüdüb yulaf unuyla qarışdırın.
- Yumurta ağına limon turşusu əlavə edib mikserlə yaxşıca çırpın.
- Ağaran yumurtalara fruktoza əlavə edib yaxşıca çırpın.
- Yulaf unlu fındıqları da əlavə edib qarışdırın.
- Hazırladığınız xəmiri 2 hissəyə bölüb bişirin.
- Əvvəlcədən 150 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.
- Sonra 120 dərəcədə 30 dəqiqə bişirin və sonda 90 dərəcə temperaturda 30 dəqiqə bişirin
- Kremi hazırlamaq üçün südü qaynatmadan qızıdırın.
- Yumurta sarılarını bir qabda tel çırpıcıyla çırpın.
- Üzərinə nişasta və fruktoza əlavə edib çırpmağa davam edin.
- Yavaş-yavaş südü yumurtalı qarışığa əlavə edib qarışdırın.
- Zəif ocağa qoyub qatılaşanadək bişirin və soyudun.
- Soyuyanqarışıma yağlı pendiri və 1 xörək qaşığı yulaf ununu əlavə edərək qarışdırın. Kremi 2 ayrı qaba ayırın.
- Birinə kakao qatıb qarışdırın.
- Soyuyan korjların birinə hazırladığınız ağ rəngli kremi yaxın.
- Daha sonra 2-ci korju qoyub kakaolu krem yaxın.
- Xırdalanmış qozla bəzəyərək 1 gecə soyuducuda saxlayın.
- Soyuducudan çıxardaraq dilimləyib çayla servis edin
şəkərsiz Kiyev tortu
- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1 saat
- Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
- Kalori: 210
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Biskviti hazırlamaq üçün ilk öncə yulaf yarmasını üyüdün və fındıqları qovurun .
- Fındıqları üyüdüb yulaf unuyla qarışdırın.
- Yumurta ağına limon turşusu əlavə edib mikserlə yaxşıca çırpın.
- Ağaran yumurtalara fruktoza əlavə edib yaxşıca çırpın.
- Yulaf unlu fındıqları da əlavə edib qarışdırın.
- Hazırladığınız xəmiri 2 hissəyə bölüb bişirin.
- Əvvəlcədən 150 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.
- Sonra 120 dərəcədə 30 dəqiqə bişirin və sonda 90 dərəcə temperaturda 30 dəqiqə bişirin
- Kremi hazırlamaq üçün südü qaynatmadan qızıdırın.
- Yumurta sarılarını bir qabda tel çırpıcıyla çırpın.
- Üzərinə nişasta və fruktoza əlavə edib çırpmağa davam edin.
- Yavaş-yavaş südü yumurtalı qarışığa əlavə edib qarışdırın.
- Zəif ocağa qoyub qatılaşanadək bişirin və soyudun.
- Soyuyanqarışıma yağlı pendiri və 1 xörək qaşığı yulaf ununu əlavə edərək qarışdırın. Kremi 2 ayrı qaba ayırın.
- Birinə kakao qatıb qarışdırın.
- Soyuyan korjların birinə hazırladığınız ağ rəngli kremi yaxın.
- Daha sonra 2-ci korju qoyub kakaolu krem yaxın.
- Xırdalanmış qozla bəzəyərək 1 gecə soyuducuda saxlayın.
- Soyuducudan çıxardaraq dilimləyib çayla servis edin
Reseplər
Rəy bildir