Sobada baliq

Balıq 258 Son yeniləmə: Feb 24, 2020 Yaradilib: Feb 24, 2020
Sobada baliq
  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Balıq çox uzun zaman ərzində bişirilməyən bir ərzaqdır.
  2. Çiyliyi gedər getməz , yəni ətlər bir-birindən rahatca ayrıla bilərsə balıq bişmişdir demək.
  3. Pomidor xaric soğanı yuvarlaq-yuvarlaq doğrayın.
  4. Tərəvəzləri iri parçalar halında doğrayın.
  5. Kök daha gec bişdiyi üçün incə-incə doğrayın.
  6. Bir yemək qaşığı zeytunyağı və kərə yağında pomidor xaric bütün tərəvəzləri azca qovurun.
  7. İki böyük parça yağlı kağız kəsin.
  8. Tərəvəzləri bərabər olaraq bölüb kağızların içinə yığın.
  9. Pomidorları da ikiyə bölüb əlavə edin.
  10. Əzilmiş sarımsaq, zeytun yağı sirkə duz və ədviyyatları bir kasada qarışdırın.
  11. Balıq tikələrini tərəvəzlərin üzərinə yerləşdirin.
  12. Yağlı kağızı içindəki ərzaqların hava almayacaqları bir şəkildə qatlayın.
  13. Tamamən bağlamazdan əvvəl zeytun yağlı qarışığını əlavə olaraq balıqların üzərinə gəzdirin.
  14. Əvvəlcədən 200 dərəcəyə qədər qızdırılmış fırında 20 dəqiqəyə yaxın , istərsiniz də ağzı qapalı bir qazanda vam odda 20 dəqiqə bişirin.
  15. Servis edərkən balığın yanına fırında kartof da bişirə bilərsiniz.

Sobada baliq



  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Balıq çox uzun zaman ərzində bişirilməyən bir ərzaqdır.
  2. Çiyliyi gedər getməz , yəni ətlər bir-birindən rahatca ayrıla bilərsə balıq bişmişdir demək.
  3. Pomidor xaric soğanı yuvarlaq-yuvarlaq doğrayın.
  4. Tərəvəzləri iri parçalar halında doğrayın.
  5. Kök daha gec bişdiyi üçün incə-incə doğrayın.
  6. Bir yemək qaşığı zeytunyağı və kərə yağında pomidor xaric bütün tərəvəzləri azca qovurun.
  7. İki böyük parça yağlı kağız kəsin.
  8. Tərəvəzləri bərabər olaraq bölüb kağızların içinə yığın.
  9. Pomidorları da ikiyə bölüb əlavə edin.
  10. Əzilmiş sarımsaq, zeytun yağı sirkə duz və ədviyyatları bir kasada qarışdırın.
  11. Balıq tikələrini tərəvəzlərin üzərinə yerləşdirin.
  12. Yağlı kağızı içindəki ərzaqların hava almayacaqları bir şəkildə qatlayın.
  13. Tamamən bağlamazdan əvvəl zeytun yağlı qarışığını əlavə olaraq balıqların üzərinə gəzdirin.
  14. Əvvəlcədən 200 dərəcəyə qədər qızdırılmış fırında 20 dəqiqəyə yaxın , istərsiniz də ağzı qapalı bir qazanda vam odda 20 dəqiqə bişirin.
  15. Servis edərkən balığın yanına fırında kartof da bişirə bilərsiniz.

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.