Sokolad Souslu Waffle

Desert 48 Son yeniləmə: Jul 03, 2020 Yaradilib: Jul 03, 2020
Sokolad Souslu Waffle
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 320
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Bir qarışdırıcı qabda yumurta və dənəvər şəkər köpüklənir və ağa qədər çırpılır.
  2. Süd, yağ, vanil və qabartma tozu əlavə edin və döyün. Yavaşca un əlavə edin və pancake xəmirindən bir az daha qaranlıq bir xəmir alana qədər qarışdırın.
  3. Waffle Tavasin marqarin ilə yüngülcə yağlayın. Bir qab xəmiri maşına tökün və qapağı bağlayın.
  4. Bişirildikdə, xəmiri tavadan çıxarın.Waffle xəmir bitməyincə eyni şəkildə bişirin.
  5. Bişmiş xəmirin üzərinə şokolad yayın və meyvələrlə bəzəyin. Nəhayət, şokolad sousuna bişirin və xidmət edin. Nuş olsun

Sokolad Souslu Waffle



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 320
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Bir qarışdırıcı qabda yumurta və dənəvər şəkər köpüklənir və ağa qədər çırpılır.
  2. Süd, yağ, vanil və qabartma tozu əlavə edin və döyün. Yavaşca un əlavə edin və pancake xəmirindən bir az daha qaranlıq bir xəmir alana qədər qarışdırın.
  3. Waffle Tavasin marqarin ilə yüngülcə yağlayın. Bir qab xəmiri maşına tökün və qapağı bağlayın.
  4. Bişirildikdə, xəmiri tavadan çıxarın.Waffle xəmir bitməyincə eyni şəkildə bişirin.
  5. Bişmiş xəmirin üzərinə şokolad yayın və meyvələrlə bəzəyin. Nəhayət, şokolad sousuna bişirin və xidmət edin. Nuş olsun

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.