Solyanka resepti

Solyanka resepti

Suplar 149 Son yeniləmə: Nov 02, 2020 Yaradilib: Oct 14, 2020
Solyanka resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Mal ətini kəfini yığmaqla iti olmayan odda, qazanın qapağını örtərək 1,5 saat qaynadın. Çıxarıb soyudun, doğrayın. Soğanı xırdalayın. Yerkökünü sürtgəcin orta gözündən keçirin. Xiyarı kubik, yaxud saman kimi doğrayın.
  2. Delikatesi (məsələn, servelat, ovçu kolbasası, sosiska və s.) ya kubik, ya da saman kimi doğrayın. Bitki yağında azacıq qızardın. Ayrı tavada soğanı bitki yağında qızardın. Kökü əlavə edin, bir az qızartdıqdan sonra duzlu xiyarı əlavə edib 2-3 dəqiqə qızardın. Tomat pastası əlavə edib tavanın qapağını örtün, 5-7 dəqiqə vam odda bişirin. Əgər pasta çox qatıdırsa, azacıq su əlavə edə bilərsiniz.
  3. Bulyonu ocağa qoyun, qaynara düşəndə doğrayıb qızartdığınız delikatesi, sonra isə mal ətini əlavə edib 5-7 dəqiqə qaynadın. Kapersləri (ənginara oxşayan bitkidir, çox zaman duzlu suda konservləşdirilir), sonra isə qızardılmış soğan, kök və xiyarı əlavə edin.
  4. 0,5 stəkan duzlu xiyarın, yaxud da zeytunun suyunu qazana tökün. Daha 5-7 dəqiqə qaynadın. Dəfnə yarpağı, istiot, göyərti tökün. Lazım gələrsə, duzlayın. Qazanın qapağını örtüb 15-20 dəqiqə dəm almasını gözləyin. Sonra dəfnə yarpağını çıxarın.
  5. Boşqaba çəkəndə hər boşqaba bir limon dilimi və doğranmış zeytun əlavə edin

Solyanka resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Mal ətini kəfini yığmaqla iti olmayan odda, qazanın qapağını örtərək 1,5 saat qaynadın. Çıxarıb soyudun, doğrayın. Soğanı xırdalayın. Yerkökünü sürtgəcin orta gözündən keçirin. Xiyarı kubik, yaxud saman kimi doğrayın.
  2. Delikatesi (məsələn, servelat, ovçu kolbasası, sosiska və s.) ya kubik, ya da saman kimi doğrayın. Bitki yağında azacıq qızardın. Ayrı tavada soğanı bitki yağında qızardın. Kökü əlavə edin, bir az qızartdıqdan sonra duzlu xiyarı əlavə edib 2-3 dəqiqə qızardın. Tomat pastası əlavə edib tavanın qapağını örtün, 5-7 dəqiqə vam odda bişirin. Əgər pasta çox qatıdırsa, azacıq su əlavə edə bilərsiniz.
  3. Bulyonu ocağa qoyun, qaynara düşəndə doğrayıb qızartdığınız delikatesi, sonra isə mal ətini əlavə edib 5-7 dəqiqə qaynadın. Kapersləri (ənginara oxşayan bitkidir, çox zaman duzlu suda konservləşdirilir), sonra isə qızardılmış soğan, kök və xiyarı əlavə edin.
  4. 0,5 stəkan duzlu xiyarın, yaxud da zeytunun suyunu qazana tökün. Daha 5-7 dəqiqə qaynadın. Dəfnə yarpağı, istiot, göyərti tökün. Lazım gələrsə, duzlayın. Qazanın qapağını örtüb 15-20 dəqiqə dəm almasını gözləyin. Sonra dəfnə yarpağını çıxarın.
  5. Boşqaba çəkəndə hər boşqaba bir limon dilimi və doğranmış zeytun əlavə edin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.