Südlü göbələk supu

Suplar 165 Son yeniləmə: Apr 15, 2020 Yaradilib: Oct 04, 2019
Südlü göbələk supu
  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 25
  • Kalori: 65
  • Çətinlik: Asand
Çap

Göbələk supu qaymaqsız olmaz deyirlər. Amma hər kəs qaymaqlı, qatı bir supu yeyə bilmir. Bunun üçün sizə fərqli bir göbələk supu resepti hazırladıq. Qaymaq əvəzinə süd istifadə edərək qatı olmayan, dadlı göbələk supu hazırlaya bilərsiniz.

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. 1. Göbələkləri təmizləyin və kvadrat formasında doğrayın.
  2. 2. Doğranan göbələkləri limonlu suyun içində qaynadın
  3. 3. Sup qazanının içində kərəyağını əridin və un əlavə edib qovurun.
  4. 4. Unun rəngi biraz dəyişəndə üstünə südü yavaş-yavaş əlavə edin və tez-tez qarışdırın.
  5. 5. Göbələyi və suyu əlavə edin.
  6. 6. Duz və istiot əlavə edib, bişirməyə davam edin.
  7. 7. Qaynamağa başladığında ocağı söndürün, qazanın qapağını örtün, biraz elə qalsın.
  8. 8. Süfrəyə təqdim edərkən bir neçə göbələyi xirda doğrayıb, qızardıb supun üzərinə dekor olaraq əlavə edə bilərsiniz.
  9. Qeyd: Göbələyi əvvəlcədən qaynatmağı unutmayın. Göbələyin qara suyu supunuzun sonra rəngini dəyişməsin. Əgər un ilə yağı qarışdırarkən potlaşma olarsa, blenderdən keçirə bilərsiniz.
  10. Nuş olsun!

Südlü göbələk supu



  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 25
  • Kalori: 65
  • Çətinlik: Asand

Göbələk supu qaymaqsız olmaz deyirlər. Amma hər kəs qaymaqlı, qatı bir supu yeyə bilmir. Bunun üçün sizə fərqli bir göbələk supu resepti hazırladıq. Qaymaq əvəzinə süd istifadə edərək qatı olmayan, dadlı göbələk supu hazırlaya bilərsiniz.

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. 1. Göbələkləri təmizləyin və kvadrat formasında doğrayın.
  2. 2. Doğranan göbələkləri limonlu suyun içində qaynadın
  3. 3. Sup qazanının içində kərəyağını əridin və un əlavə edib qovurun.
  4. 4. Unun rəngi biraz dəyişəndə üstünə südü yavaş-yavaş əlavə edin və tez-tez qarışdırın.
  5. 5. Göbələyi və suyu əlavə edin.
  6. 6. Duz və istiot əlavə edib, bişirməyə davam edin.
  7. 7. Qaynamağa başladığında ocağı söndürün, qazanın qapağını örtün, biraz elə qalsın.
  8. 8. Süfrəyə təqdim edərkən bir neçə göbələyi xirda doğrayıb, qızardıb supun üzərinə dekor olaraq əlavə edə bilərsiniz.
  9. Qeyd: Göbələyi əvvəlcədən qaynatmağı unutmayın. Göbələyin qara suyu supunuzun sonra rəngini dəyişməsin. Əgər un ilə yağı qarışdırarkən potlaşma olarsa, blenderdən keçirə bilərsiniz.
  10. Nuş olsun!

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Ayten ayten20@gmail.com Ayten

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.