Tas kababi

Mal əti 129 Son yeniləmə: Oct 03, 2020 Yaradilib: Oct 03, 2020
Tas kababi
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 180
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əvvəlcə duru yağ qoyulmuş qazanda əti qovurun.Ət suyunu salıb çəkənə qədər vam odda bişirin.
  2. Suyunu çəkincə incə doğranmış soğanı və sarımsağı əlavə edib yaxşıca qovurun.
  3. Sonra tomatı əlavə edin.
  4. Qaynar suyu isə ətin üzərini keçənə qədər əlavə edin.Ən sonda isə küp-küp doğradığınız kartofları əlavə edib
  5. qapağı qapalı halda kartoflar yumşalana qədər bişirin.Süfrəyə isti-isti verin

Tas kababi



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 180
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əvvəlcə duru yağ qoyulmuş qazanda əti qovurun.Ət suyunu salıb çəkənə qədər vam odda bişirin.
  2. Suyunu çəkincə incə doğranmış soğanı və sarımsağı əlavə edib yaxşıca qovurun.
  3. Sonra tomatı əlavə edin.
  4. Qaynar suyu isə ətin üzərini keçənə qədər əlavə edin.Ən sonda isə küp-küp doğradığınız kartofları əlavə edib
  5. qapağı qapalı halda kartoflar yumşalana qədər bişirin.Süfrəyə isti-isti verin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.