Terevez Burger Recipe

Terevez Burger Recipe

Dietik 241 Son yeniləmə: Dec 05, 2020 Yaradilib: Dec 05, 2020
Terevez Burger Recipe
  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
  • Kalori: 160
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Çörək hazırlığı: Böyük bir qabda tam buğda ununu və ağ unu ələyin.
  2. Maya, bəkməz, su və südü un qarışığının ortasına tökün və yavaşca qarışdırın.
  3. un əlavə edib yoğurmağa davam edin.30 qr kundeni piştaxtada mayalanmağa qoyun.
  4. İkinci fermentasiya üçün əvvəlki prosesi həcmi iki dəfə artdıqda qazdan təmizləyərək təkrarlayın.
  5. Çörək qabının altına un səpin və çörək xəmirini qoyun. 180 dərəcəlik sobada 20-25 dəqiqə bişirin. Çörəyimiz hazırdır, növbəti addım üçün soyumasını gözləyin.Burgerin hazırlanması: Soyudulmuş çörəyi yarıya bölün.
  6. Krem pendirini çörəyin üst və alt qatlarına yaydırın. Pomidorları kub şəklində doğrayın və suyunu boşaltın.
  7. Fesleğen yarpaqlarını yuyun və dənələrə ayırın. Suyu yaxşı qurutun.
  8. Hazırladığınız pomidorları kublar halında və hazırladığınız reyhan yarpaqlarını çörəklərin üzərinə qoyun

Terevez Burger Recipe



  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 30-35 dəqiq
  • Kalori: 160
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Çörək hazırlığı: Böyük bir qabda tam buğda ununu və ağ unu ələyin.
  2. Maya, bəkməz, su və südü un qarışığının ortasına tökün və yavaşca qarışdırın.
  3. un əlavə edib yoğurmağa davam edin.30 qr kundeni piştaxtada mayalanmağa qoyun.
  4. İkinci fermentasiya üçün əvvəlki prosesi həcmi iki dəfə artdıqda qazdan təmizləyərək təkrarlayın.
  5. Çörək qabının altına un səpin və çörək xəmirini qoyun. 180 dərəcəlik sobada 20-25 dəqiqə bişirin. Çörəyimiz hazırdır, növbəti addım üçün soyumasını gözləyin.Burgerin hazırlanması: Soyudulmuş çörəyi yarıya bölün.
  6. Krem pendirini çörəyin üst və alt qatlarına yaydırın. Pomidorları kub şəklində doğrayın və suyunu boşaltın.
  7. Fesleğen yarpaqlarını yuyun və dənələrə ayırın. Suyu yaxşı qurutun.
  8. Hazırladığınız pomidorları kublar halında və hazırladığınız reyhan yarpaqlarını çörəklərin üzərinə qoyun

Reseplər

Rəy bildir

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.