Toyuq döş əti qızartması resepti

Toyuq döş əti qızartması resepti

Toyuqlar 108 Son yeniləmə: Nov 02, 2020 Yaradilib: Oct 16, 2020
Toyuq döş əti qızartması resepti
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 90
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Döş əti təmiz yuyulur. Uzunu istiqmətində orta hissəsndən cib şəklində kəsilir. Döş ətinin içərisinə ən çox xoşladığınız ədviyyatlar və duz səpilir və ortadan bölünmüş əriklər ətin içərisinə qoyulur. Pendir xırdalnır və smetanla qarışdırılıb ətin kəsik atılan hissəsindən içərisinə doldurulur. Döş ətinin kəsilən hissəsi diş çöpləri ilə birləşdirilir və qaba yığılır. Ətin üstündən duz, isitiot,ədviyyatlar səpilir və üstünə rəndələnmilş pendir qoyulub sobada bişirilir.
  2. Döş əti 180*-də 30 dəqiqə ərzində bişirilib hazır olur

Toyuq döş əti qızartması resepti



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 90
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Döş əti təmiz yuyulur. Uzunu istiqmətində orta hissəsndən cib şəklində kəsilir. Döş ətinin içərisinə ən çox xoşladığınız ədviyyatlar və duz səpilir və ortadan bölünmüş əriklər ətin içərisinə qoyulur. Pendir xırdalnır və smetanla qarışdırılıb ətin kəsik atılan hissəsindən içərisinə doldurulur. Döş ətinin kəsilən hissəsi diş çöpləri ilə birləşdirilir və qaba yığılır. Ətin üstündən duz, isitiot,ədviyyatlar səpilir və üstünə rəndələnmilş pendir qoyulub sobada bişirilir.
  2. Döş əti 180*-də 30 dəqiqə ərzində bişirilib hazır olur

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.