Trileçe resepti

Desert 426 Son yeniləmə: Apr 12, 2020 Yaradilib: Apr 12, 2020
Trileçe resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 40-45 dəqiq
  • Kalori: 64
  • Çətinlik: Çətin
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qarışdırma qabına yumurta və şəkəri əlavə edib rəngi açılana qədər çırpın.
  2. Yağı yavaşca əlavə edib çırpmağa davam edin, içinə un, manna yarması, qabartma tozu və vanil qoyub qarışdırın.
  3. Sadaladığmız vəsaitləri maye qarışığa qarışdırın, yavaşca qarışdırın.
  4. Tamamilə harmanlandığında soba qabına tökün və 170 dərəcə əvvəldən isidilmiş sobada 40-45 dəqiqə bişirin.
  5. Bütün şərbət vəsaitlərinizi bir kasaya qoyun və süd köpüklənənə qədər çırpın .
  6. Karamel üçün şəkəri teflon tavaya qoyub karamel olana qədər bişirin, marqarin və kremi sürətlicə içinə əlavə edin və qarışdırın.
  7. Keksi soyuqkən dilimləyin. Keksə kürdanla dəliklər açın və soyuq şərbəti üzərinə tökün. Şərbəti tamamilə çəkdiyində üzərinə karamel tökərək servis edin.
  8. not:Keksə şərbətini yavaş yavaş əlavə edin, keksin şərbəti tamamilə çəkməsini gözləyin.
  9. Keksin şərbətini verdikdən sonra soyuducuda bir müddət saxlayın.
  10. Əgər üzərində çoxlu köpük qalsa karamel tökmədən əvvəl köpüyün bir qismini alın

Trileçe resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 40-45 dəqiq
  • Kalori: 64
  • Çətinlik: Çətin

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qarışdırma qabına yumurta və şəkəri əlavə edib rəngi açılana qədər çırpın.
  2. Yağı yavaşca əlavə edib çırpmağa davam edin, içinə un, manna yarması, qabartma tozu və vanil qoyub qarışdırın.
  3. Sadaladığmız vəsaitləri maye qarışığa qarışdırın, yavaşca qarışdırın.
  4. Tamamilə harmanlandığında soba qabına tökün və 170 dərəcə əvvəldən isidilmiş sobada 40-45 dəqiqə bişirin.
  5. Bütün şərbət vəsaitlərinizi bir kasaya qoyun və süd köpüklənənə qədər çırpın .
  6. Karamel üçün şəkəri teflon tavaya qoyub karamel olana qədər bişirin, marqarin və kremi sürətlicə içinə əlavə edin və qarışdırın.
  7. Keksi soyuqkən dilimləyin. Keksə kürdanla dəliklər açın və soyuq şərbəti üzərinə tökün. Şərbəti tamamilə çəkdiyində üzərinə karamel tökərək servis edin.
  8. not:Keksə şərbətini yavaş yavaş əlavə edin, keksin şərbəti tamamilə çəkməsini gözləyin.
  9. Keksin şərbətini verdikdən sonra soyuducuda bir müddət saxlayın.
  10. Əgər üzərində çoxlu köpük qalsa karamel tökmədən əvvəl köpüyün bir qismini alın

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.