- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
- Kalori: -
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əvvəlcə şərbət hazırlanır və soyumağa qoyulur.
- Şərbəti 25 dəqiqə qaynadaq, kifayət edəcək.
- Xəmir hazırlayarkən suyu və yağı əridək.
- Sonra un əlavə edib qovurun.
- Bütöv hala gəldikdə, sobadan götürüb sərinləyək.
- Soyuduqda irmik və nişasta əlavə edib çırpın.
- Yumurtaları bir-bir əlavə edib döyürük.
- Xəmir əvvəlcə parça-parça olacaq, problem olmaz, daha sonra yığılır.
- Yağı bir tavaya tökək.
- Xəmirimizi bir sıxıcı torba ilə içərisinə sıxırıq.
- Xəmirləri narıncı rəngə çatana qədər soyuq yağda qızartaq.
- Bir süzgəcin köməyi ilə Tukumba götürək və dərhal şərbətə qoyaq.
- 15 dəqiqə şərbətdə saxlayaq. Nuş olsun
Tulumba Tatlisi resepti
- Serves: 5 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
- Kalori: -
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Əvvəlcə şərbət hazırlanır və soyumağa qoyulur.
- Şərbəti 25 dəqiqə qaynadaq, kifayət edəcək.
- Xəmir hazırlayarkən suyu və yağı əridək.
- Sonra un əlavə edib qovurun.
- Bütöv hala gəldikdə, sobadan götürüb sərinləyək.
- Soyuduqda irmik və nişasta əlavə edib çırpın.
- Yumurtaları bir-bir əlavə edib döyürük.
- Xəmir əvvəlcə parça-parça olacaq, problem olmaz, daha sonra yığılır.
- Yağı bir tavaya tökək.
- Xəmirimizi bir sıxıcı torba ilə içərisinə sıxırıq.
- Xəmirləri narıncı rəngə çatana qədər soyuq yağda qızartaq.
- Bir süzgəcin köməyi ilə Tukumba götürək və dərhal şərbətə qoyaq.
- 15 dəqiqə şərbətdə saxlayaq. Nuş olsun
Reseplər
Rəy bildir