Tum Halvası Resepti

Desert 88 Son yeniləmə: Oct 03, 2020 Yaradilib: Oct 03, 2020
Tum Halvası Resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 255
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Günəbaxan tumunu qovurub qabığlarından təmizləyərək ətçəkən maşından keçirin. Unu qızılı rəng alana qədər qovurun. Hər iki inqrediyenti qarışdırın.
  2. Ayrıca qabda soyuq suya şəkər tozu əlavə edərək qaynama müddətindən etibarən 10 dəqiqə qaynadın. Sirop hazır olan kimi yağ ilə birlikdə qarışığa əlavə edərək mikserlə qarışdırın. Bircinsli kütlə alındıqdan sonra onu qida plyonkasına bükərək forma verin və 3 saatlığa soyuducuya qoyun

Tum Halvası Resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 255
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Günəbaxan tumunu qovurub qabığlarından təmizləyərək ətçəkən maşından keçirin. Unu qızılı rəng alana qədər qovurun. Hər iki inqrediyenti qarışdırın.
  2. Ayrıca qabda soyuq suya şəkər tozu əlavə edərək qaynama müddətindən etibarən 10 dəqiqə qaynadın. Sirop hazır olan kimi yağ ilə birlikdə qarışığa əlavə edərək mikserlə qarışdırın. Bircinsli kütlə alındıqdan sonra onu qida plyonkasına bükərək forma verin və 3 saatlığa soyuducuya qoyun

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.