Tuna Balığı Makaron

Tuna Balığı Makaron

Makaron 182 Son yeniləmə: Dec 06, 2020 Yaradilib: Dec 06, 2020
Tuna Balığı Makaron
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 160
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Makaronları qaynar suda təxminən 8-10 dəqiqə qaynadın. Sosda istifadə etmək üçün 1 çay stəkanı qaynar su ayırın. Makaronları süzdükdən sonra kənara qoyun.
  2. Tuna makaronunun sousu üçün; sarımsağı sürtün. Kapları və reyhanı xırda doğrayın. Albalı pomidorlarını yarıya bölün.
  3. Bir tavada zeytun yağını qızdırın. Doğranmış albalı pomidorlarını və sürtgəcdən keçirilmiş sarımsağı 2 dəqiqə qovurun.
  4. Tökdüyünüz ton balığı qutusunu əlavə edin və sousu pomidorlar suyu qəbul edənə qədər bişirin.
  5. Sonra müvafiq olaraq; Qaynadılmış qarğıdalı, qara zeytun, doğranmış reyhan və üzüm, duz və istiot əlavə edin. Qaynar suyun bir hissəsini əlavə edin və sousu qaynatın.
  6. Tencerədə qaynadılmış makaron və ton balığı harçını qarışdırın. Gözləmədən isti xidmət edin. Sevdiklərinizlə paylaşın

Tuna Balığı Makaron



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 160
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Makaronları qaynar suda təxminən 8-10 dəqiqə qaynadın. Sosda istifadə etmək üçün 1 çay stəkanı qaynar su ayırın. Makaronları süzdükdən sonra kənara qoyun.
  2. Tuna makaronunun sousu üçün; sarımsağı sürtün. Kapları və reyhanı xırda doğrayın. Albalı pomidorlarını yarıya bölün.
  3. Bir tavada zeytun yağını qızdırın. Doğranmış albalı pomidorlarını və sürtgəcdən keçirilmiş sarımsağı 2 dəqiqə qovurun.
  4. Tökdüyünüz ton balığı qutusunu əlavə edin və sousu pomidorlar suyu qəbul edənə qədər bişirin.
  5. Sonra müvafiq olaraq; Qaynadılmış qarğıdalı, qara zeytun, doğranmış reyhan və üzüm, duz və istiot əlavə edin. Qaynar suyun bir hissəsini əlavə edin və sousu qaynatın.
  6. Tencerədə qaynadılmış makaron və ton balığı harçını qarışdırın. Gözləmədən isti xidmət edin. Sevdiklərinizlə paylaşın

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun [email protected] Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.