- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 45 dəqiqə
- Kalori: 60
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Xəmiri geniş bir kasa içində yoğurun.İstəsəniz ikiyə bölün.
- Diğər hissəsini isə dondurucuda bir neçə həftə saxlaya bilərsiniz.1 sini biskivit çıxır.
- Xamuru bir neçə parçaya bölün.Əlinizlə uzun şəkildə yuvarlayın.
- Üzərini çəngəllə çizib bir barmaq uzunluğunda kəsin.Soba sinisinə düzüb 140 dərəcədə 45 dəqiqə bişirin.
- Soyuduqlarında hava almayan bir qabda soyuducuda saxlayın.
- Yulaf unu tez xarab olur.Hazırladığınız qidaları və unun özünü soyuducuda saxlayın
Usaqlar üçün biskivit
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 45 dəqiqə
- Kalori: 60
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Xəmiri geniş bir kasa içində yoğurun.İstəsəniz ikiyə bölün.
- Diğər hissəsini isə dondurucuda bir neçə həftə saxlaya bilərsiniz.1 sini biskivit çıxır.
- Xamuru bir neçə parçaya bölün.Əlinizlə uzun şəkildə yuvarlayın.
- Üzərini çəngəllə çizib bir barmaq uzunluğunda kəsin.Soba sinisinə düzüb 140 dərəcədə 45 dəqiqə bişirin.
- Soyuduqlarında hava almayan bir qabda soyuducuda saxlayın.
- Yulaf unu tez xarab olur.Hazırladığınız qidaları və unun özünü soyuducuda saxlayın
Reseplər
Rəy bildir