Uxa (balıq şorbası)

Uxa (balıq şorbası)

Balıq 259 Son yeniləmə: Nov 04, 2020 Yaradilib: Jan 13, 2020
Uxa (balıq şorbası)
  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 81
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Balığı təmizləyin, baş və quyruq hissələrini qazana qoyun, 25-30 dəqiqə bişirin, bulyonu süzün. (Baş və quyruqları ata bilərsiniz.)
  2. 2. Balığı tikələrə doğrayın.
  3. Soğanı xırda doğrayın, kökü sürtgəcdən keçirin, yağda bir qədər qızardın.
  4. Süzülmüş bulyonu odun üzərinə qoyun, qaynamağa başlayanda kub şəklində doğranmış kartof, duz, toz istiot əlavə edin.
  5. Kartof qaynamağa başlayanda, balıq əlavə edin, 15 dəqiqə qaynadın.
  6. Kök və soğanı əlavə edin, 5-7 dəqiqə qaynadın.
  7. Dəfnə yarpağı, qara yumru istiot əlavə edin, 1-2 dəqiqədən sonra odun üzərindən götürün.
  8. Masaya verəndə üzərinə göyərti səpin

Uxa (balıq şorbası)



  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 81
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Balığı təmizləyin, baş və quyruq hissələrini qazana qoyun, 25-30 dəqiqə bişirin, bulyonu süzün. (Baş və quyruqları ata bilərsiniz.)
  2. 2. Balığı tikələrə doğrayın.
  3. Soğanı xırda doğrayın, kökü sürtgəcdən keçirin, yağda bir qədər qızardın.
  4. Süzülmüş bulyonu odun üzərinə qoyun, qaynamağa başlayanda kub şəklində doğranmış kartof, duz, toz istiot əlavə edin.
  5. Kartof qaynamağa başlayanda, balıq əlavə edin, 15 dəqiqə qaynadın.
  6. Kök və soğanı əlavə edin, 5-7 dəqiqə qaynadın.
  7. Dəfnə yarpağı, qara yumru istiot əlavə edin, 1-2 dəqiqədən sonra odun üzərindən götürün.
  8. Masaya verəndə üzərinə göyərti səpin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Ayten [email protected] Ayten

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.