Vareniki

Makaron 322 Son yeniləmə: Aug 07, 2020 Yaradilib: Mar 19, 2020
Vareniki
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 4-5 dəqiqə
  • Kalori: 65
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Yumurtanı əl çırpanı ilə biraz çalırıq. İçinə xama əlabə edirik və yaxşı qarışdırırıq. Bitki yağı tökürük, biraz duz səpirik. Qarışdırırıq.
  2. ələnmiş unu çay sodası ilə qarışdırırıq və yavaş yavaş əlavə edirik. Xəmir yoğururuq.
  3. Qabdan xəmiri masaya qoyun və masanın üstündə 10 dəqiqə ərzində yoğurmağa davam edin. Çox un doldurmayın. Yoğurmağı bitirəndə xəmir ələ yapışnamalıdır.
  4. Hazır xəmiri 1 saat bağlı şəkildə saxlayırıq.
  5. Bu vaxtı içliyi hazırlayaq. Kartofu qabığından soyub duzdu suda bişiririk. Soğanı xırda doğrayıb tavada bitki yağında qızardırıq.
  6. Hazır kartofu əzib içinə qızarmış soğan əlavə edirik.
  7. Biraz kərə yağı əlavə edirik və yaxşı qarışdırırıq.
  8. Hazır xəmiri kündələrə ayırıb yayırıq. Stakanın ağzı ilə kəsirik. İçinə 1 ç.q. içlik qoyuruq və uclarını sıx bağlayırıq.
  9. Hazır varenikləri qaynar suda 4-5 dəqiqə bişiririk.
  10. Üstünə qoymaq üçün ayrıca soğan qızardılır. Süfrəyə xama ilə verilir

Vareniki



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 4-5 dəqiqə
  • Kalori: 65
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Yumurtanı əl çırpanı ilə biraz çalırıq. İçinə xama əlabə edirik və yaxşı qarışdırırıq. Bitki yağı tökürük, biraz duz səpirik. Qarışdırırıq.
  2. ələnmiş unu çay sodası ilə qarışdırırıq və yavaş yavaş əlavə edirik. Xəmir yoğururuq.
  3. Qabdan xəmiri masaya qoyun və masanın üstündə 10 dəqiqə ərzində yoğurmağa davam edin. Çox un doldurmayın. Yoğurmağı bitirəndə xəmir ələ yapışnamalıdır.
  4. Hazır xəmiri 1 saat bağlı şəkildə saxlayırıq.
  5. Bu vaxtı içliyi hazırlayaq. Kartofu qabığından soyub duzdu suda bişiririk. Soğanı xırda doğrayıb tavada bitki yağında qızardırıq.
  6. Hazır kartofu əzib içinə qızarmış soğan əlavə edirik.
  7. Biraz kərə yağı əlavə edirik və yaxşı qarışdırırıq.
  8. Hazır xəmiri kündələrə ayırıb yayırıq. Stakanın ağzı ilə kəsirik. İçinə 1 ç.q. içlik qoyuruq və uclarını sıx bağlayırıq.
  9. Hazır varenikləri qaynar suda 4-5 dəqiqə bişiririk.
  10. Üstünə qoymaq üçün ayrıca soğan qızardılır. Süfrəyə xama ilə verilir

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.