Vegan tomat sousunda

Vegan tomat sousunda

Quru yemək 235 Son yeniləmə: Nov 04, 2020 Yaradilib: Nov 25, 2019
Vegan tomat sousunda
  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İsti kök əriştəsi və Marinara tomat sousu, veqan parmezan, çiy balqabaq tumları, təzə reyhan (yaşıl və ya qara).Böyük tavanı orta dərəcəli ocaqda qızdırın, əvvəlcədən sobanı Farengeyt üzrə 375 dərəcəyədək (190 C) qızdırın və perqament kağızını sərin. Tava istiləşəndə zeytun yağı, soğan və sarımsağı əlavə edin. Qızılı rəng alanadək 2-3 dəqiqə yüngülcə qızardın (diqqətli olun, yanmasın), daha sonra ocaqdan götürün və sobanın üst tərəfini yandırın. Stəkana öyüdülmüş kətan toxumunu və isti suyu əlavə edin və 2-3 dəqiqə saxlayın. Hazır mərcini, 1 çay qaşığı zeytun yağını, qızarmış soğan və sarımsağı, italyan ədviyyələrini, cəfəri, tomat pastasını, kətan ununu, veqan parmezan və bir çimdik duz və istiot əlavə edin. Bütün inqrediyentlər qarışanadək blenderdən keçirin, ancaq biraz nahamar teksturada saxlayın. Dadına baxın və lazım olarsa duz, istiot, daha çox ətirli olması üçün ədviyyə, daha çox pendir dadı üçün veqan parmezan və ya yumşaqlıq üçün zeytun yağı əlavə edin. Xəmirə bənzər bir tekstura olmalıdır. Əgər qarışım hələ də çox suludursa biraz daha yulaf unu və ya çörək içi əlavə edin. "Küftələri" hazırlayın. Qarışım çox incə olduğuna görə bunu etməyin ən yaxşı üsulu - bir ovucunda saxlayaraq, digərini suya batırıb, yavaşca forma verməkdir. Küftələri veqan parmezana, yulaf ununa batırın və soba sinisinə düzün. 15 dəqiqə bişirin. Tavanı orta ocaqda qızdırın, zeytun yağını əlavə edin və küftələri tavada qızılı rəng alanadək qızarsın. Tomat sousunu, kartof soyucusuyla və ya spiralayzerlə kökləri əlavə edin
  2. Marinara sousu:Yeməyi boşqablara qoyun, balqabaq tumları, parmezan səpin, təzə reyhanla bəzəyin, soyuq sıxılmış zeytun yağı və öyüdülmüş qara istiot səpin. Öz sevdiyiniz pasta və ya başqa bir tərəvəz ,məsələn, qabaq əriştəsi də hazırlaya bilərsiniz.Zeytun yağında soğan,sarımsaq, təmizlənmiş pomidorları, reyhan, oreqano, duz, istiot - bişir, əz, hər şey çox sadədir! Bu sousu bütün italyan yeməklərində istifadə edə bilərsiniz, o pizza, pasta və zapekanka üçün əla sousdur.

Vegan tomat sousunda



  • Serves: 5 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. İsti kök əriştəsi və Marinara tomat sousu, veqan parmezan, çiy balqabaq tumları, təzə reyhan (yaşıl və ya qara).Böyük tavanı orta dərəcəli ocaqda qızdırın, əvvəlcədən sobanı Farengeyt üzrə 375 dərəcəyədək (190 C) qızdırın və perqament kağızını sərin. Tava istiləşəndə zeytun yağı, soğan və sarımsağı əlavə edin. Qızılı rəng alanadək 2-3 dəqiqə yüngülcə qızardın (diqqətli olun, yanmasın), daha sonra ocaqdan götürün və sobanın üst tərəfini yandırın. Stəkana öyüdülmüş kətan toxumunu və isti suyu əlavə edin və 2-3 dəqiqə saxlayın. Hazır mərcini, 1 çay qaşığı zeytun yağını, qızarmış soğan və sarımsağı, italyan ədviyyələrini, cəfəri, tomat pastasını, kətan ununu, veqan parmezan və bir çimdik duz və istiot əlavə edin. Bütün inqrediyentlər qarışanadək blenderdən keçirin, ancaq biraz nahamar teksturada saxlayın. Dadına baxın və lazım olarsa duz, istiot, daha çox ətirli olması üçün ədviyyə, daha çox pendir dadı üçün veqan parmezan və ya yumşaqlıq üçün zeytun yağı əlavə edin. Xəmirə bənzər bir tekstura olmalıdır. Əgər qarışım hələ də çox suludursa biraz daha yulaf unu və ya çörək içi əlavə edin. "Küftələri" hazırlayın. Qarışım çox incə olduğuna görə bunu etməyin ən yaxşı üsulu - bir ovucunda saxlayaraq, digərini suya batırıb, yavaşca forma verməkdir. Küftələri veqan parmezana, yulaf ununa batırın və soba sinisinə düzün. 15 dəqiqə bişirin. Tavanı orta ocaqda qızdırın, zeytun yağını əlavə edin və küftələri tavada qızılı rəng alanadək qızarsın. Tomat sousunu, kartof soyucusuyla və ya spiralayzerlə kökləri əlavə edin
  2. Marinara sousu:Yeməyi boşqablara qoyun, balqabaq tumları, parmezan səpin, təzə reyhanla bəzəyin, soyuq sıxılmış zeytun yağı və öyüdülmüş qara istiot səpin. Öz sevdiyiniz pasta və ya başqa bir tərəvəz ,məsələn, qabaq əriştəsi də hazırlaya bilərsiniz.Zeytun yağında soğan,sarımsaq, təmizlənmiş pomidorları, reyhan, oreqano, duz, istiot - bişir, əz, hər şey çox sadədir! Bu sousu bütün italyan yeməklərində istifadə edə bilərsiniz, o pizza, pasta və zapekanka üçün əla sousdur.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Ayten [email protected] Ayten

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.