Xarço resepti

Suplar 152 Son yeniləmə: Mar 23, 2020 Yaradilib: Mar 23, 2020
Xarço resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15-20 dəqiq
  • Kalori: 32
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əti 2,5 saat qaynadın.
  2. Kəfini yığın.
  3. Düyünü yuyub suda isladın.
  4. Zəfəranı duzla əzib üzərinə qaynar su tökün.
  5. Bitki yağında soğanlar şəffaflaşana qədər qızardın.
  6. Döyülmüş qırmızı istiotu əlavə edin.
  7. Qabığı soyulub doğranmış pomidor, istiotu , duzu töküb qızardın.
  8. Sonra 2 çömçə bulyon əlavə edin.
  9. 7-9 dəqiqə bişirin.
  10. Quru tavaya qoz töküb azca qurudun.
  11. Sonra həvəngdəstədə döyün.
  12. Ət qaynadıqdan sonra çıxardıb doğrayın.
  13. Bulyonu tənzifdən süzüb ətə əlavə edin.
  14. Qızartdığınız tərəvəzləri, düyünü , isladılmış zəfəranı, dəfnə yarpaqlarını da əlavə edin.
  15. Düyü bişəndən sonra qozu əlavə edin.
  16. Sarımsağı əzin, göyərtini doğrayıb şorbaya əlavə edin.
  17. Qarışdırıb txemali tökün.
  18. Duzunu yoxlayın.
  19. Dəfnə yarpaqlarını çıxardın.
  20. Xiyar turşusunu doğrayıb tökün.
  21. Qazanın qapağını örtün.
  22. Ocağı söndürüb 15-20 dəqiqə şorbanın özünü tutmasını gözləyin.
  23. Sonra süfrəyə verə bilərsiniz

Xarço resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 15-20 dəqiq
  • Kalori: 32
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Əti 2,5 saat qaynadın.
  2. Kəfini yığın.
  3. Düyünü yuyub suda isladın.
  4. Zəfəranı duzla əzib üzərinə qaynar su tökün.
  5. Bitki yağında soğanlar şəffaflaşana qədər qızardın.
  6. Döyülmüş qırmızı istiotu əlavə edin.
  7. Qabığı soyulub doğranmış pomidor, istiotu , duzu töküb qızardın.
  8. Sonra 2 çömçə bulyon əlavə edin.
  9. 7-9 dəqiqə bişirin.
  10. Quru tavaya qoz töküb azca qurudun.
  11. Sonra həvəngdəstədə döyün.
  12. Ət qaynadıqdan sonra çıxardıb doğrayın.
  13. Bulyonu tənzifdən süzüb ətə əlavə edin.
  14. Qızartdığınız tərəvəzləri, düyünü , isladılmış zəfəranı, dəfnə yarpaqlarını da əlavə edin.
  15. Düyü bişəndən sonra qozu əlavə edin.
  16. Sarımsağı əzin, göyərtini doğrayıb şorbaya əlavə edin.
  17. Qarışdırıb txemali tökün.
  18. Duzunu yoxlayın.
  19. Dəfnə yarpaqlarını çıxardın.
  20. Xiyar turşusunu doğrayıb tökün.
  21. Qazanın qapağını örtün.
  22. Ocağı söndürüb 15-20 dəqiqə şorbanın özünü tutmasını gözləyin.
  23. Sonra süfrəyə verə bilərsiniz

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.