Xaşlama resepti

Xaşlama resepti

Mal əti 180 Son yeniləmə: Nov 02, 2020 Yaradilib: Oct 11, 2020
Xaşlama resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Ət doğranılır, yuyulur, qazana yığılır, üzərinə 3 st. qaynar su tökülür və odun üzərinə qoyulur. Kəfi yığılır, sonra qazana dəfnə yarpaqları atılır və ət yumşalana kimi bişirilir. Sonra üzərinə doğranmış bolqar bibərlər, kartof və pomidor dilimləri, halqa formasında doğranmış baş soğanlar tökülür.
  2. Duz, istiot, paprika vurulur, qarışdırılır. Qapağı örtülü halda kartof yumşalana kimi vam odda bişirilir. Nuş olsun! Süfrəyə verən zaman üzərinə doğranmış göyərti səpə bilərsiniz

Xaşlama resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Ət doğranılır, yuyulur, qazana yığılır, üzərinə 3 st. qaynar su tökülür və odun üzərinə qoyulur. Kəfi yığılır, sonra qazana dəfnə yarpaqları atılır və ət yumşalana kimi bişirilir. Sonra üzərinə doğranmış bolqar bibərlər, kartof və pomidor dilimləri, halqa formasında doğranmış baş soğanlar tökülür.
  2. Duz, istiot, paprika vurulur, qarışdırılır. Qapağı örtülü halda kartof yumşalana kimi vam odda bişirilir. Nuş olsun! Süfrəyə verən zaman üzərinə doğranmış göyərti səpə bilərsiniz

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.