Yağlama resepti

Yağlama resepti

Fast food 196 Son yeniləmə: Dec 24, 2020 Yaradilib: Dec 24, 2020
Yağlama resepti
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Soğanların qabıqlarını soyun.Sonra soğanları yeməklik doğrayın.Qazana duru yağı alıb qızdirın.Qızdırdığınız yağa soğanları əlavə edib qızardın.Soğanlar qızarınca hazırladığınız qiyməni qizartmış olduğunuz soğanların içinə əlavə edin.Qovurmaya davam edin..Qiymə qovrulduqdan sonra duz və istiotu əlavə edin.Hazırladığınız qiymənin üzərinə bol su əlavə edib qaynadın.Oda davamlı şüşə qaba 1 ədəd lavaşaçın.Üzərinə bol hazırladığınız sosdan tökün.Sosu lavaşın üzərinə yayın.Sonra ikinci bir lavaşı onun üzərinə açın.İkinci lavaşın üzərinə də həmən sosdan əlavə edib yayın.Bütün lavaşlar bitənə qədər bu işləmi davam edin.İşləm sona yetəndən sonra dilimləmək lazımdır.
  2. Sarımsaqları soyub narın-narın doğrayaraq qatığa qatmaq lazımdır.Sarımsaqlı qatığa isə bir miqdar duz qataraq qatığı dadlandıraq.Hazırladığınız yeməyi dilimləmək lazımdır.Dilimlədiyiniz yeməyin üzərinə sarımsaqlı qatıq gəzdirərək servis edin

Yağlama resepti



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 15 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Soğanların qabıqlarını soyun.Sonra soğanları yeməklik doğrayın.Qazana duru yağı alıb qızdirın.Qızdırdığınız yağa soğanları əlavə edib qızardın.Soğanlar qızarınca hazırladığınız qiyməni qizartmış olduğunuz soğanların içinə əlavə edin.Qovurmaya davam edin..Qiymə qovrulduqdan sonra duz və istiotu əlavə edin.Hazırladığınız qiymənin üzərinə bol su əlavə edib qaynadın.Oda davamlı şüşə qaba 1 ədəd lavaşaçın.Üzərinə bol hazırladığınız sosdan tökün.Sosu lavaşın üzərinə yayın.Sonra ikinci bir lavaşı onun üzərinə açın.İkinci lavaşın üzərinə də həmən sosdan əlavə edib yayın.Bütün lavaşlar bitənə qədər bu işləmi davam edin.İşləm sona yetəndən sonra dilimləmək lazımdır.
  2. Sarımsaqları soyub narın-narın doğrayaraq qatığa qatmaq lazımdır.Sarımsaqlı qatığa isə bir miqdar duz qataraq qatığı dadlandıraq.Hazırladığınız yeməyi dilimləmək lazımdır.Dilimlədiyiniz yeməyin üzərinə sarımsaqlı qatıq gəzdirərək servis edin

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Aygun [email protected] Aygun

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.