Yarpaq kartof resepti

Yarpaq kartof resepti

Fast food 448 Son yeniləmə: Nov 04, 2020 Yaradilib: Feb 17, 2020
Yarpaq kartof resepti
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 10-15 dəqiq
  • Kalori: 32
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Kartofların qabıqlarını fırçalayaraq təmizləyin.
  2. Bol suda yuduğunuz kartofların üzərini kağız dəsmal köməyi ilə qurulayın. Kartofların qabığını soymağa ehtiyac yoxdu.
  3. Kartofları döşəmə qisimlərinə bərabər gətirmədən halqa şəklində incə incə dilimləyin. Ola bildiyincə incə dilimləməyiniz əhəmiyyətlidir.
  4. Üzərlərini bir yumurta fırçası köməyi ilə yağladığınız kartofların üzərinə duz səpdikdən sonra əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 45 dəqiqə qədər bişirin.
  5. Ortadan ikiyə kəsib nüvələrini çıxardığınız rəngli dolmalıq bibər, çox kiçik parçalar halında doğrayın. Cəfəri yarpaqlarını xırda doğrayın . Nüvəsiz yaşıl zeytunu bibərlərlə uyğun olacaq şəkildə doğrayın.
  6. Möcüzə yağını geniş bir tavada qızdırın . Doğramış olduğunuz rəngli dolmalıq bibəri yağda qovurun.
  7. Nüvəsiz yaşıl zeytun hissələrini və qaynadılmış qarğıdalı dənələri qarışığını, vam odda qısa bir müddət daha qovurmağa davam edin.
  8. Xırda doğranmış cəfəri , duz və istiotu qarışığa əlavə edin.
  9. Sobadan çıxardığınız yarpaq kartofların dilim aralarına rəndələnilmiş holland pendiri səpdikdən sonra 10-15 dəqiqə müddətlə pendirlər əriyənə qədər yenidən sobaya qoyun.
  10. Pendiri əriyən və dumanı tüstüləyən isti kartofları ,servis qablarına alın . Möcüzə yağında ədviyyatlarla birlikdə qovurduğunuz tərəvəz qarışığını üzərinə gəzdirdikdən sonra sevdiklərinizlə paylaşın

Yarpaq kartof resepti



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 10-15 dəqiq
  • Kalori: 32
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Kartofların qabıqlarını fırçalayaraq təmizləyin.
  2. Bol suda yuduğunuz kartofların üzərini kağız dəsmal köməyi ilə qurulayın. Kartofların qabığını soymağa ehtiyac yoxdu.
  3. Kartofları döşəmə qisimlərinə bərabər gətirmədən halqa şəklində incə incə dilimləyin. Ola bildiyincə incə dilimləməyiniz əhəmiyyətlidir.
  4. Üzərlərini bir yumurta fırçası köməyi ilə yağladığınız kartofların üzərinə duz səpdikdən sonra əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 45 dəqiqə qədər bişirin.
  5. Ortadan ikiyə kəsib nüvələrini çıxardığınız rəngli dolmalıq bibər, çox kiçik parçalar halında doğrayın. Cəfəri yarpaqlarını xırda doğrayın . Nüvəsiz yaşıl zeytunu bibərlərlə uyğun olacaq şəkildə doğrayın.
  6. Möcüzə yağını geniş bir tavada qızdırın . Doğramış olduğunuz rəngli dolmalıq bibəri yağda qovurun.
  7. Nüvəsiz yaşıl zeytun hissələrini və qaynadılmış qarğıdalı dənələri qarışığını, vam odda qısa bir müddət daha qovurmağa davam edin.
  8. Xırda doğranmış cəfəri , duz və istiotu qarışığa əlavə edin.
  9. Sobadan çıxardığınız yarpaq kartofların dilim aralarına rəndələnilmiş holland pendiri səpdikdən sonra 10-15 dəqiqə müddətlə pendirlər əriyənə qədər yenidən sobaya qoyun.
  10. Pendiri əriyən və dumanı tüstüləyən isti kartofları ,servis qablarına alın . Möcüzə yağında ədviyyatlarla birlikdə qovurduğunuz tərəvəz qarışığını üzərinə gəzdirdikdən sonra sevdiklərinizlə paylaşın

Reseplər

Rəy bildir

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.