Yumurtali ve toyuqlu tost

Fast food 85 Son yeniləmə: Jun 21, 2020 Yaradilib: Jun 21, 2020
Yumurtali ve toyuqlu tost
  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 5 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 23
  • Çətinlik: Asand
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Yumurtalı və toyuqlu tostun hazırlanma qaydası:↓
  2. Toyuq döşünü yuyun.Sonra toyuq döşünün hər iki üzünü qızardın.
  3. Qızartdığınız toyuq döşünü ikiyə bölün.6 dədəd döş olacaqdır.
  4. Digər tərəfdə tavanı qızmağa qoyun.Qızdırdığınız tavaya maye yağ əlavə edin.
  5. Yumurtaları təmiz yuyun.Yuduqdan sonra şüşə kasaya yumurtaları qırın.
  6. Yumurtaların üzərinə duz əlavə edib çəngəllə çırpın.Əriyən maye yağın içinə yumurtanı tökün.
  7. Yumurtanı heç qarışdırmayın.Omletdə bişdiyi qədər bişirin.Bişən yumurtanı da 6 hissəyə bölün.
  8. Fəsləyənli sosun hazırlanma qaydası:↓
  9. Saplaqlarından ayırdığınız fəsləyəni yaxşıca yuyun.
  10. Təmiz bir bezin üzərində suynu çəkməyə qoyun.
  11. Fıstıqları bir tavada qovurun.
  12. Sonra fıstıqları rondodan keçirdin.
  13. Sarımsaqları soyb doğrayın.
  14. Fəsləyən yarpaqlarını, sarımsağı, duzu və zeytun yağını da rondoya əlavə edib möhkəm çəkin.
  15. Lap sonda isə rondonun içinə pendiri də əlavə edib qaşıqla qarışdırın.
  16. Kəpəkli çörəyin üzərinə fəsləyən sosundan qaşıq yardımıyla çəkin.
  17. Üzərinə əvvəl yumurtanı sonra toyuq döşünü yerləşdirin.
  18. Digər çörəyi də üzərinə qapadaraq sandiviç hazırlayın.
  19. Tostumuz yeyilməyə hazırdır.Isti halda servis edin.

Yumurtali ve toyuqlu tost



  • Serves: 2 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 5 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 23
  • Çətinlik: Asand

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Yumurtalı və toyuqlu tostun hazırlanma qaydası:↓
  2. Toyuq döşünü yuyun.Sonra toyuq döşünün hər iki üzünü qızardın.
  3. Qızartdığınız toyuq döşünü ikiyə bölün.6 dədəd döş olacaqdır.
  4. Digər tərəfdə tavanı qızmağa qoyun.Qızdırdığınız tavaya maye yağ əlavə edin.
  5. Yumurtaları təmiz yuyun.Yuduqdan sonra şüşə kasaya yumurtaları qırın.
  6. Yumurtaların üzərinə duz əlavə edib çəngəllə çırpın.Əriyən maye yağın içinə yumurtanı tökün.
  7. Yumurtanı heç qarışdırmayın.Omletdə bişdiyi qədər bişirin.Bişən yumurtanı da 6 hissəyə bölün.
  8. Fəsləyənli sosun hazırlanma qaydası:↓
  9. Saplaqlarından ayırdığınız fəsləyəni yaxşıca yuyun.
  10. Təmiz bir bezin üzərində suynu çəkməyə qoyun.
  11. Fıstıqları bir tavada qovurun.
  12. Sonra fıstıqları rondodan keçirdin.
  13. Sarımsaqları soyb doğrayın.
  14. Fəsləyən yarpaqlarını, sarımsağı, duzu və zeytun yağını da rondoya əlavə edib möhkəm çəkin.
  15. Lap sonda isə rondonun içinə pendiri də əlavə edib qaşıqla qarışdırın.
  16. Kəpəkli çörəyin üzərinə fəsləyən sosundan qaşıq yardımıyla çəkin.
  17. Üzərinə əvvəl yumurtanı sonra toyuq döşünü yerləşdirin.
  18. Digər çörəyi də üzərinə qapadaraq sandiviç hazırlayın.
  19. Tostumuz yeyilməyə hazırdır.Isti halda servis edin.

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az nahidroot@gmail.com Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Reklam

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.