- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 34
- Çətinlik:
Asand
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
Yumurtanın sarısından sous
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 34
- Çətinlik:
Asand
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Soğanı incə incə doğrayaraq kiçik bir qazana qoyun.
- Şərab və sirkəni əlavə edib bir az qaynadın.
- Süzgəcdən keçirərək sirkəli şərabı dərin bir qaba tökün və soyumağa qoyun.
- Qaynatdığınız sirkəli şərabı yaxşıca soyuduqdan sonra yumurta sarıları və bir miqdar duz əlavə edərək çırpın.
- Qabı, içi su dolu geniş bir boşqabın içinə yerləşdirib (benmari üsulu) orta atəşdə bişirin.
- Bu vaxt ərzində davamlı çırpmağa davam edin.
- Tərəyağını kiçik parçalar halında qarışığa əlavə edib çırparaq yaxşıca qarışmasını təmin edin.
- İncə doğranmış cəfərini əlavə edib qarışdırın.
- Ət və ya balıq yeməklərinin yanında təqdim edin
Reseplər
Rəy bildir