- Serves: 10 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 20 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
- Kalori: 100
- Çətinlik:
Orta
- Facebook like
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- zəncəfil və limonu yuyun. Quruduqdan sonra zəncəfil qabığını soymadan sürtgəcin incə tərəfi ilə sürtün.
- Limon qabıqlarını sürtgəcin incə tərəfi ilə sürtün, yalnız sarı hissələr çıxarılsın. Limondan suyu sıxın.
- Bir tencereye zəncəfil və limon qabığı, şəkər tozu və su əlavə edin, sobanı qazana qoyun və bəzən qarışdıraraq qaynadıb qoyun, şəkərlər tamamilə həll olunsun. Qaynadıqda odunu söndürün və ekstraktı sərinləyin.
- Ekstrakt otaq temperaturuna çatdıqda, polad süzgəcdən keçirin. Bütün maddələri tutmaq üçün ekstraktı, soda, mineral suyu və soyuq suyu bir qaba və ya başqa bir qaba qoyun, qarışdırın.
- Soyuducuda soyuduğunuz zəncəfil limon dilimləri, nanə yarpaqları və buz küpləri ilə xidmət edin
Zəncəfil ilə Virusdan qorun
- Serves: 10 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 20 dəqiqə
- Bişmə vaxti: 15 dəqiqə
- Kalori: 100
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- zəncəfil və limonu yuyun. Quruduqdan sonra zəncəfil qabığını soymadan sürtgəcin incə tərəfi ilə sürtün.
- Limon qabıqlarını sürtgəcin incə tərəfi ilə sürtün, yalnız sarı hissələr çıxarılsın. Limondan suyu sıxın.
- Bir tencereye zəncəfil və limon qabığı, şəkər tozu və su əlavə edin, sobanı qazana qoyun və bəzən qarışdıraraq qaynadıb qoyun, şəkərlər tamamilə həll olunsun. Qaynadıqda odunu söndürün və ekstraktı sərinləyin.
- Ekstrakt otaq temperaturuna çatdıqda, polad süzgəcdən keçirin. Bütün maddələri tutmaq üçün ekstraktı, soda, mineral suyu və soyuq suyu bir qaba və ya başqa bir qaba qoyun, qarışdırın.
- Soyuducuda soyuduğunuz zəncəfil limon dilimləri, nanə yarpaqları və buz küpləri ilə xidmət edin
Reseplər
Rəy bildir