Zirincli plov resepti

Zirincli plov resepti

Quru yemək 556 Son yeniləmə: Nov 03, 2020 Yaradilib: Mar 23, 2020
Zirincli plov resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1 saat
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

Zirincli plov resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 1 saat
  • Kalori: 45
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Düyünü yuyun, 2-3 saat duzlu suda saxlayın.
  2. Əti təkələrə, soğanı yarımhalqa doğrayın. Duz, istiot vurub qarışdırın.
  3. Zirinci suda isladın.
  4. Düyünü qaynadıb, süzün. Zirincin suyunu süzüb düyü ilə qarışdırın.
  5. Qazanın dibinə kərə yağı tökün. Lavaşı tikələrə ayırıb dibinə döşəyin. Üstünə azca yağ gəzdirib ətlə soğanı döşəyn. Bunun da üstünə azca yağ gəzdirin. Düyünü üstünə yayın. Düyünün üstündə taxta qaşığın qulpuyla deşik açın. Üstünə kərə yağı gəzdirin, sarıkök səpin.
  6. Qazanın qapağına təmiz dəsmal bağlayıb, ağzını kip örtün, vam odda dəmləyin.
  7. Hazır olandan sonra aşı buluda çəkin, ətləri üstündən düzün

Reseplər

Rəy bildir

Müəllif Chef.az [email protected] Chef.az

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Bizimlə qal

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.