Izgara Burger Resepti

Izgara Burger Resepti

Fast food 947 Son yeniləmə: Dec 05, 2020 Yaradilib: Dec 05, 2020
Izgara Burger Resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 180
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Çox ətli portobello göbələklərini nəm bir parça ilə təmizləyin. Kökü kəsin.
  2. Marinad qarışığı üçün; Suyu, soya sousunu və təzə rozmarini qarışdırın. Qalan başlarla göbələkləri bu qarışıqda 30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
  3. Ağ soğanı qalın dilimlərə halqalar halında kəsin. Bir tavada zeytun yağını qızdırın. Soğan dilimlərini tavaya köçürün və ara sıra qarışdıraraq qızardın. Balzamik sirkə əlavə edərək karamelize edin.
  4. Qril qabını yüksək istilikdə qızdırın. Qırmızı bolqar bibərini zolaqlar şəklində kəsin, yarısını kəsin və içini təmizləyin.
  5. Marinat qarışığında gözləyən göbələkləri və qırmızı bibərləri 10 dəqiqə geri-geri çevirərək bişirin.
  6. Kiçik dənli pide və ya hamburger çörəyini mətbəx tezgahına aparın. Duzlu gənc roka yarpaqları və ızgara göbələkləri çörək əsaslarına qoyun.
  7. Karamelləşdirilmiş soğanları paylaşın. Kəskin bir dadı və ətri olan pendiri soğan üzərinə əzin. Izgara bibər əlavə etdikdən sonra hamburger çörəklərini örtün.
  8. Bu yüngül burger seçimini tamamlamaq üçün ədviyyatlı kartof və ya portağal sousu salatı ilə xidmət edin. Sevdiklərinizlə paylaşın.

Izgara Burger Resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 30 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 10 dəqiqə
  • Kalori: 180
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Çox ətli portobello göbələklərini nəm bir parça ilə təmizləyin. Kökü kəsin.
  2. Marinad qarışığı üçün; Suyu, soya sousunu və təzə rozmarini qarışdırın. Qalan başlarla göbələkləri bu qarışıqda 30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
  3. Ağ soğanı qalın dilimlərə halqalar halında kəsin. Bir tavada zeytun yağını qızdırın. Soğan dilimlərini tavaya köçürün və ara sıra qarışdıraraq qızardın. Balzamik sirkə əlavə edərək karamelize edin.
  4. Qril qabını yüksək istilikdə qızdırın. Qırmızı bolqar bibərini zolaqlar şəklində kəsin, yarısını kəsin və içini təmizləyin.
  5. Marinat qarışığında gözləyən göbələkləri və qırmızı bibərləri 10 dəqiqə geri-geri çevirərək bişirin.
  6. Kiçik dənli pide və ya hamburger çörəyini mətbəx tezgahına aparın. Duzlu gənc roka yarpaqları və ızgara göbələkləri çörək əsaslarına qoyun.
  7. Karamelləşdirilmiş soğanları paylaşın. Kəskin bir dadı və ətri olan pendiri soğan üzərinə əzin. Izgara bibər əlavə etdikdən sonra hamburger çörəklərini örtün.
  8. Bu yüngül burger seçimini tamamlamaq üçün ədviyyatlı kartof və ya portağal sousu salatı ilə xidmət edin. Sevdiklərinizlə paylaşın.

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.