Qarağatlı piroq resepti

Qarağatlı piroq resepti

Şirniyyat 647 Son yeniləmə: Dec 18, 2020 Yaradilib: Dec 18, 2020
Qarağatlı piroq resepti
  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 180
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qırmızı qarağatı təmizləyib yuyub süzgəcə qoyuruq suyu süzülür.
  2. Xəmiri hazırlamaq üçün 3 x.q şəkər tozunu, unu, qabartma tozunu və vanili bir qaba töküb qarışdırırıq
  3. Yumşaq kərə yağını unun üstünə əlavə edib əlimiz ilə ovuruq.Sonra yumurtanı əlavə edib yumşaq xəmir düzəldirik.
  4. Xəmiridiametri 26 sm olan qaba yayırıq. 30 dəqiqə soyuducuda saxlayırıq.Xəmiri çəngəl ilə deşdəkləyib 180 dərəcə qızdırılmış sobada 10 dəqiqə bişiririk .Bu müddətdə içliyi hazırlayırıq.
  5. Yumurta ilə 3x.q şəkər tozunu və vanili mikserlə çalırıq.Üstünə xamanı və nişastanı əlavə edib tam qarışanadək çalırıq.
  6. Sonra xəmiri sobadan çıxarıb qarağatı tökürük. 2 x.q şəkər tozunu qarağatın üstünə səpirik.
  7. Sonra üstünə hazırladığımız içliyi töküb yayırıq.Yenidən sobaya qoyuruq.25 dəqiqə bişiririk.
  8. İlıq olanda qabdan çıxarırıq.Piroq tamam soyuduqdan sonra kəsib çay süfrəsinə verə bilərsiniz

Qarağatlı piroq resepti



  • Serves: 4 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 10 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: -
  • Kalori: 180
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qırmızı qarağatı təmizləyib yuyub süzgəcə qoyuruq suyu süzülür.
  2. Xəmiri hazırlamaq üçün 3 x.q şəkər tozunu, unu, qabartma tozunu və vanili bir qaba töküb qarışdırırıq
  3. Yumşaq kərə yağını unun üstünə əlavə edib əlimiz ilə ovuruq.Sonra yumurtanı əlavə edib yumşaq xəmir düzəldirik.
  4. Xəmiridiametri 26 sm olan qaba yayırıq. 30 dəqiqə soyuducuda saxlayırıq.Xəmiri çəngəl ilə deşdəkləyib 180 dərəcə qızdırılmış sobada 10 dəqiqə bişiririk .Bu müddətdə içliyi hazırlayırıq.
  5. Yumurta ilə 3x.q şəkər tozunu və vanili mikserlə çalırıq.Üstünə xamanı və nişastanı əlavə edib tam qarışanadək çalırıq.
  6. Sonra xəmiri sobadan çıxarıb qarağatı tökürük. 2 x.q şəkər tozunu qarağatın üstünə səpirik.
  7. Sonra üstünə hazırladığımız içliyi töküb yayırıq.Yenidən sobaya qoyuruq.25 dəqiqə bişiririk.
  8. İlıq olanda qabdan çıxarırıq.Piroq tamam soyuduqdan sonra kəsib çay süfrəsinə verə bilərsiniz

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.