Sultan Kebab resepti

Sultan Kebab resepti

Toyuqlar 505 Son yeniləmə: Dec 18, 2020 Yaradilib: Dec 18, 2020
Sultan Kebab resepti
  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 25 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 190
  • Çətinlik: Orta
  • Facebook like
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Soğanı bir qazanda qovurun. Hind kublarını əlavə edin və qovurun. Rəngi ​​dəyişən ətə tərəvəz və tomat pastası əlavə olunur.
  2. Üzərində öz suyunda örtülüb bişirilir. Bişdikdə duz və ədviyyat əlavə olunur.
  3. Xəmirlər bir-birinin üstünə qoyulur. Əvvəlcə ikiqat artırılır və sonra yenidən ikiqat artırılır (dörddə birinə çevriləcəkdir).
  4. Böyük bir boşqab ölçüsü götürərək xəmirlər dairəvi şəkildə kəsilir. Bu şəkildə 4 xəmirdən 16 parça alınır.
  5. Üç və ya iki qat xəmir (üçü qalın deyil, ikisi incə deyil. Tercihinizə və ya istədiyiniz saya görə hazırlaya bilərsiniz) boşqaba qoyulur və ət qarışığının ortasına qoyulur.
  6. Kenarların içərisinə bükülür və bir dəstə halına gətirilir. Hazırlanmış paket çevrilir və qaba aparılır.
  7. Yumurta sarısı paketlərə yayılır və 180 dərəcəlik sobada qızılı rəngə qədər bişirilir.
  8. Qurudulmaması üçün sobadan götürdükdən sonra örtə bilərsiniz. Zövq alın

Sultan Kebab resepti



  • Serves: 6 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 25 dəqiqə
  • Bişmə vaxti: 20 dəqiqə
  • Kalori: 190
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Soğanı bir qazanda qovurun. Hind kublarını əlavə edin və qovurun. Rəngi ​​dəyişən ətə tərəvəz və tomat pastası əlavə olunur.
  2. Üzərində öz suyunda örtülüb bişirilir. Bişdikdə duz və ədviyyat əlavə olunur.
  3. Xəmirlər bir-birinin üstünə qoyulur. Əvvəlcə ikiqat artırılır və sonra yenidən ikiqat artırılır (dörddə birinə çevriləcəkdir).
  4. Böyük bir boşqab ölçüsü götürərək xəmirlər dairəvi şəkildə kəsilir. Bu şəkildə 4 xəmirdən 16 parça alınır.
  5. Üç və ya iki qat xəmir (üçü qalın deyil, ikisi incə deyil. Tercihinizə və ya istədiyiniz saya görə hazırlaya bilərsiniz) boşqaba qoyulur və ət qarışığının ortasına qoyulur.
  6. Kenarların içərisinə bükülür və bir dəstə halına gətirilir. Hazırlanmış paket çevrilir və qaba aparılır.
  7. Yumurta sarısı paketlərə yayılır və 180 dərəcəlik sobada qızılı rəngə qədər bişirilir.
  8. Qurudulmaması üçün sobadan götürdükdən sonra örtə bilərsiniz. Zövq alın

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.